Sol ute, massa kunder inne!


Nej, nu jävlar ungdomar börjar folk verkligen strömma in. Jag har det verkligen hett om öronen. Det är som att alla just fått ögon eller nåt och upptäckt att deras hår är slitet och dassigt. Samt att alla verkar komma på att det ju är dags att bli blonda igen efter att färgat håret svart hela vintern.

SJÄLVKLART är det svinkul med mycket att göra, man känner sig verkligen mer värd sin lön. Plus att provisionen ökar också. Det enda är att jag alltid lyckas bli sen med någon kund och därmed också alla andra som följer. Sen tappar jag alltid saker när jag är stressad, till exempel kammen. (Tur att det inte är saxen, för den är ju dyrare!) Jag kommer i alla fall inte ofta härifrån klockan sex när jag egentligen slutar. Jag personligen skulle må jävligt gott av att få ha en timme på mig på en klippning i stället för fyrtiofem minuter. En kvart är djävulskt länge.

Funderar på att köpa en sjukt fin klänning på lunchen. Tänk vad skönt om jag hade jobbat på en salong i någon by i stället så att jag inte hade behövt shoppa så mycket!

Helgen blev förresten lyckad! Bilder kanske kommer sen.

Nu är det kunddags igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0