Vinden har mojnat.


Jag vill bara säga tack, tack, TACK till er som skrivit kommentarer, sms och mail och ringt sen jag skrev mitt förra inlägg här.

Nu känns allt lite lättare. Problemet kvarstår men jag har insett hur bra människor jag har i mitt liv och det är fan viktigare än nåt annat.

Idag när jag cyklade hem gick det faktiskt lite lättare.



Hur bra är dom inte då?

Motvind.


Jag har länge undrat vad som varit fel på mig.

Jag cyklar till och från jobbet varje dag och blir ständigt omkörd av pensionärer. Hur mycket jag än kämpar är mina ben för tunga för att trampa fortare. Jag är trött hela dagarna men när jag ska sova ligger jag och stirrar i taket.

Jag har världens bästa familj och vänner men är nästan alltid arg eller ledsen. Jag orkar ingenting. Orkar knappt hålla lägenheten i skick. Jag känner mig ständigt usel, ful och fel. Jag är alltid stressad och orolig. Jag har ont i magen och huvudet. Jag har tappat gnistan, helt enkelt.

Det mest sorgliga är att dom inte ser att jag /vi håller på att bryta ihop. Eller, det mest sorgliga är nog att dom inte ens bryr sig.

Vinden måste vända. Jag måste bara komma på hur.


UPDATE: Glömde ju skriva att jag kommit på anledningen till att jag mår som jag mår! Vad som är mitt fel. Tyvärr är det inget jag vill skriva om här där det kan läsas av vem som helst. Det är dock nåt som pågått alldeles för länge och som enligt mig är helt för jävligt och psykiskt nedbrytande. Det har fått mig att tappa inspiration gällande något som en gång varit det roligaste jag vet. Så, nej, det är nog ingen depression men just nu är det något som tar över exakt varje sekund av mitt liv.  Hoppas som sagt på bättring. SNART.

Händiga och kreativa tips hitåt!


Ralf är helt beroende av att ligga i sitt fönster och spana. I förra lägenheten tog han sig upp själv eftersom det satt rätt lågt. Här funkar det inte riktigt så. Har ställt en stol under men det är ändå för knepigt för honom att ta sig upp, menar han. Därför blir det ett jäkla springande här hemma till fönstret eftersom han ibland vill upp dit 50 gånger per dag och om han inte får hjälp så hörs det.

Så här ser det ut nu:




Hur fasen ska vi bära oss åt för att han ska ta sig upp på egen hand (tass)? Bygga en trappa? Ramp? Hiss? Ja, vi behöver lite råd!


Nackdelen med att ha en jycke på fönsterbrädan är att det på ungefär tre sekunder blir miljarder nosavtryck på rutan. Ralfs nos måste vara blötare än genomsnittet. Tur att det är Leifs rum och därmed också hans städansvar!



Och ja, det torkas frekvent även om det inte syns!

Dagens nyheter:




Jag har haft en bra dag idag på jobbet. Bra försäljning och ingen försening!

Jag kommer inte kunna gå fotokursen i höst. Vi ska gå lydnadskurs med Ralf och det råkade bli så att den också är på tisdagar, med start om en vecka. Får se om jag kan gå fotokursen i vår i stället.

Snart kommer Peter. Jag ska färga hans hår så han är på topp inför festen på fredag. Måtte denna vecka gå fort!

Nu väntas Idol.

Stockholm-Göteborg.


Nu vill jag gärna ha lite feedback från dom läser här, bor i Sthlm eller Gbg och som vill träffa mig under min planerade turné söderut. Tyvärr är det lite svårt att hitta datum som passar så som det ser ut nu kommer det inte att ske förrän i mitten av november.

Min plan ser ut så här:

Fredag 13/11 anländer jag till Sthlm på kvällen. Stannar i stan till tisdag eller onsdag. Då åker jag till Gbg och åker hem därifrån söndagen den 22/11. Vill hemskt gärna ha med mig Leif till Sthlm i alla fall och då kommer vi kanske bo på nåt billigt hotell men i övrigt behöver jag höra lite åsikter här. Sovplats? Är folk lediga? Får jag komma? Ja, frågorna är många.

Börja svara!




Nu ska jag fika med Jossan i ett gammalt fängelse. Hjälp!

Denna månads investeringar.



Har verkligen fokuserat på hud och hår den senaste tiden. Nu har jag allt jag kan behöva för att återställas inom båda områdena. Allt för mitt hår är ju givetvis mycket billigare när jag köper via salongen, plus att mycket är kampanjer så att man får en produkt gratis när man köper en annan eller så.

Här är i alla fall en bild av mina nya vänner:




Värmeskyddande kräm, hårspray för lockar, två olika vaxer, glansspray, inpackning, vårdande kur, peeling för ansikte + kropp, rengöringskräm SAMT dagcréme. Åhhhh! Älskar när förråden är påfyllda!

I made it!



Dagen gick rätt strålande faktiskt! Nu är jag sjukt trött. Unnade mig ett nytt, fint och rött läppstift efter arbeit.





Nu ska jag tona och inpacka håret, äta bullar samt peela kroppen. Sen blir det lite vila innan jag bestämmer vad kvällen bjuder på.

Att bita ihop.


Igår hade jag en riktigt dålig dag på jobbet, på många sätt. Idag ska jag ta igen för det tänkte jag men har tagit mig liiiite vatten över huvudet känner jag. Alla kan fan inte gå ihop. Allt kan inte gå ihop.

Om jag känner mig nöjd som frisör efter den här dagen kommer jag att må sjukt gott.

Teatern.


Nu har vi just kommit från teater. Den hette Fordringsägare och är skriven av August Strindberg och nu gjord i ny tappning varvad med hård musik. Rätt bra faktiskt men jag har så jäkla svårt för att sitta stilla!

Min reklamation på ansiktsbehandling idag gick sådär. Men ändååå!

Nu ska jag spraya näsan.

Dilemma.



Jag jobbar ju som frisör och ibland kommer det tillbaka kunder som inte är nöjda. Det handlar oftast om att man klippt för lite på luggen eller att man missuppfattat varandra och färgen blev liiite för mörk eller ljus. Alltså, inga saker som inte går fixa och jag är evigt tacksam för att mina kunder vågar säga till.

Ibland kommer det dock kunder som försöker sneaka till sig ytterligare en gratis behandling. Alltså att dom väntar typ fyra veckor innan dom kommer och vill bli omklippta eller färgade. Eller att dom klagar på något som man över huvudtaget inte ens har gjort.

Här kommer jag in i bilden. I måndags förra veckan gjorde ju jag som sagt en ansiktsbehandling. Det inkliuderade portömning, vilket mitt ansikte främst behövde. Redan dagen efter kände jag mig inte alls särskilt nöjd. Porerna kring näsvingarna är fortfarande exakt lika otömda och äckliga. Mitt ansikte känns inte riktigt bra med dom nya produkterna heller. Tjejen som gjorde min behandling frågade liksom aldrig vad jag behövde eller tyckte att jag hade problem med. Hon bara sålde på mig saker som jag trodde hon som proffs borde veta att jag behöver.

Nu är då frågan om jag ska våga reklamera min behandling? Har aldrig gjort en sån sak förr men jag har fan lagt ut åtskilliga kronor på det här och känner mig exakt som innan. I vanliga fall brukar man ju känna sig ren och fräsch ett jävla tag efteråt.

Ska in dit imorgon och hämta en produkt som var slut när jag var där. Ska jag säga nåt då? Eller kommer jag då att uppfattas som den jobbiga varianten av kund?

Nu börjar det ordna upp sig igen.


Veckan startade riktigt dåligt. Riktigt, riktigt dåligt. Vet inte varför men jag mådde uselt både på in- och utsidan. Skippade därför fotokursen igår och valde att vara hemma med min numera kompletta familj och suga i mig lite energi av dom. Det gick nog bra, för idag mår jag faktiskt bättre!

Sovmorgon idag. Ralf och jag kom just tillbaka från en promenad i elljusspåret. Det var fullt av dagisbarn och skolungdomar som orienterade. Ralf var även tvungen att blåsa upp sig och morra åt en stackars tjej. Vi tror att Hemavan har gjort att han tappat det lilla hyfs han hade.

Imorgon efter jobbet ska Leif och jag på teater. Blev bjuden på en förhandsvisning, eller vad det kallas, av en kund som jobbar på Sagateatern. Känns kulturellt och kul. Fredag ska jag gå på bio med mitt favoritpar, J&J. Vi ska se den hära Stieg Larsson-filmen. Tyvärr får inte Leif följa eftersom han ska jaga älg och jag kan inte följa med dit eftersom det blev så att jag ska jobba på lördag.

Egentligen skulle jag jobba nästa helg men lyckades byta den med Anna. För nästa helg finns det ingen tid att jobba! Fredagen är det releasefest för TMM's första skiva och det är verkligen inte en dag för sent. SOM jag har längtat! Lördagen blir det överraskningsfest för två personer. Ska inte säga vilka för jag vill inte riskera att förstöra allt. Jag tror dock inte att dom personerna läser detta men ändå. Ja, herregud så kul.

Sådäääär, då har jag kräkts ur mig lite ointressant fakta. 



Skitdag.



Idag är en dålig, dålig dag. Jag känner mig dålig och är det också.

Hoppas på bättre lycka imorgon helt enkelt.

Tips från Linda.




Linda visade mig den här omgjorda videon igår. Så sjukligt roligt!

Det blev mörkt helt plötsligt.


Det var länge sen jag hade en sån här dag. Jag vaknade klockan ett och förflyttade mig bara från sängen till soffan och där sitter jag än. Har bara varit uppe för att hämta mat och diska.

Väldigt skönt med såna här dagar men nu känner jag lite lätt ångest över att det är söndag och jag inte har gjort ett skit av dagen.

Till råga på allt så står det en kille på parkeringen med sin bil. Han har alla dörrar plus bagageluckan öppna. I sann Pimp my ride-anda har han en skärm i bagaget och spelar så hög musik att vår lägenhet på tredje våningen skakar. UNGDOMAR!

Leif kommer hem om några minuter nu, ska bli skönt att få sällskap i soffan. Som det ska vara! Då ska det minnsann bjudas på mjölk, bullar och en kram kanske.


Har inga bilder från igår men det var en bra kväll. Linda försökte fota men jag tror fan att det bara var hon som blev snygg på alla bilder. Rollerna är ombytta!

Sååådär!


Äntligen färdigbakat!

Testade göra hallongrottor idag. Haha, det är ju egentligen tantfika. Jag är ju faktiskt en liten tant men att jag gillar hallongrottor är nog mest för att Leif och jag alltid köper såna när vi går på loppis. Det blir bara så. Nu lyckades jag dessutom göra dom godaste i hela världen, så nu blir det inget mer loppisköpande!

Lyckades till slut också göra bullar. Känner mig äckligt nöjd. Lägg dessutom till att jag samtidigt tvättar och städar, PLUS att jag var ute igår. Nu ska jag faktiskt lägga mig på sofflocket ett tag.

Ikväll blir det vin med Linda.


Veckoslut.


Mina tankar som tidigare fanns om att följa med Leif till Burträsk eftersom det är jakt uteslöts när min kära mor blev febrig och sjuk. Hon vill inte smitta och jag vill inte smittas.

Därför lever jag ungdomligt liv helt ensam i helgen. Försöker väga upp min tvådagars med att baka idag. Det går sådär.

Uppdatering kommer snart!

En som ska på semester.






Ralf ska åka till Hemavan och plocka svamp idag. Han kommer hem på tisdag, sjukt lång semester!

Det kommer bli tomt i hemmet nu.

Men nåt sååå djävulskt


vilka fina och sköna skor jag fick igår! Passar till allt, vardag och fest. Jag är nöjd. Inga skavsår än så länge, ta i trä. Det är så jävla mycket jag vill köpa men jag måste lugna mig lite.




Nu tänkte jag se Idol. Missade ju det igår när jag var på min kurs, som för övrigt verkar rolig!

Ska fråga Leif om vi får lite godis...

Sista bilderna innan jag blir proffs.





Ralf fick godis i en låda. Svårt att fota honom eftersom hans huvud aldrig är stilla.




Ralf träffade grannhundar. Tror den här heter Kalle. Eller Hobbe. Dom är två och heter Kalle och Hobbe i alla fall.




Killarna i skogen.


Jag behöver verkligen lära mig hur vår kamera funkar. Ska bli grymt skoj att börja kursen imorgon!

Nu ska jag duscha och kolla tv.

Långt eller kort? Kort eller långt?



Nu har jag velat fram och tillbaka ett tag. Tankarna har funnits på att kapa av håret. Eller kapa och kapa, kort i nacken och på sidorna men ändå längre uppe och lång lugg. Tror ändå jag kommer försöka spara ett tag till. Det är nog bara en svacka i min hårhistoria just nu tror jag. Om några veckor kommer allt kännas finemang igen! Om inte så kommer jag på allvar fundera på att klippa av det.




Jag har diskat tre gånger idag. En gång före matlagning, en just efter och den sista efter matätningen. Det är så här man måste hålla på för att hålla hemmet rent. Hur jag ska orka nåt sånt är ett mysterium.



Babyface.


Nu har jag varit på ansiktsbehandling och det var underbart skönt. Har lite svårt att ligga stilla med masker och sånt men det var det värt. Sen köpte jag tre produkter som var asdyra. Det är ekologiska grejer så det känns ju rätt bra. Nu ska ansiktet fortsätta vara lent som en persika!





Hittade inget på stan heller. Eller jo, ett par skor från Vagabond. Får se om jag får dom.

Nu ska jag och Ralf vila lite!

Söndag kväll och absolut ingen ångest.



Jag fullkomligt äääälskar att vara ledig måndagar. Det är lugnt på stan och man kan bara vara själv. Fy fan vad jag uppskattar ensamheten ibland. Imorgon ska jag göra en ansiktsbehandling vid tio och förhoppningsvis få med mig lite fina produkter hem. Efter det tänkte jag gå på stan och hitta ett par jeans kanske eller varför inte ett par skor? Tänkte även kolla efter gardiner och ramar till hemmet.

Vi lyckades städa och få till det rätt bra idag. Det är alltid så skönt när det är rent hemma. Får se hur länge man orkar hålla det så. Skönt avlslut på dagen var ett besök från J&J, plus vräkande av blåbärspaj. Just nu känns livet lite göttigt faktiskt. Kan garantera att jag inte kommer känna exakt likadant imorgon kväll.



Bifogar en bild av två riktigt tjusiga herrar, Leif och min söta bror Niklas. Inte ofta man ser dom så uppklädda, synd att det ska behövas en begravning för det bara.



Morgonfrilla.




Idag mår jag bättre.

Dagen skall spenderas med diverse städning, diskning och tvättning. Sen hoppas jag få träffa Jossan också.


?


Jag tänkte gå på fest med Anna och Johanna ikväll men efter en liten vilopaus insåg jag att jag nästan känner mig sjuk. Ont i kroppen, huvudet och allmänt tung. Därför blir det film och godis i stället, samt en lång natts sömn.


Idag är det torsdag, ja det är det.



Ska försöka intala min hjärna att det är torsdag kväll nu och fredag imorgon. Jag tycker nämligen att fredagar går mycket snabbare att jobba på än lördagar. Lite knasigt med tanke på att passen på helgen är två timmar kortare. Det är nåt otäckt med att jobba och prata med folk som är göttigt lördagslediga. Då blir man avundsjuk och vill dricka sprit.

Skönt är då att man ju som tack för besväret får vara ledig på måndagen efter. Då ska jag sova gott och bli ren i fejjan.

Leif och är på after work. Ralf och jag vilar och jag skulle inte ha något emot att krypa ner i sängen men det gåååår ju inte.

Harne!

Militärisk.



HUR SÖT ÄR HAN INT' I SIN NYA SELE?!



I love him.

Till tvätthögen.



Jag är helt tom i hjärnan men kan ändå uppfatta att vår lägenhet fortfarande bara är halvinredd.

Det som vi behöver nästan allra mest just nu är en snygg och STOR tvättkorg.

Någon som kan tipsa om nån?


Kirrat.



På måndag 10.15 ska jag äntligen få ansiktsbehandla mig!

På tisdag börjar Linda och jag (plus Annelie från Skell) fotokurs. Kommer blir grrrrrrrrrreat.



Nu ser vi Efterlyst!

Onsdag.


Ralf och jag har sovmorgon. Eller, främst Ralf. Han gick upp i några sekunder, sen la han öronen bakåt och sprang fort som bara den tillbaka under täcket. Han gillar inte regnväder. That makes two of us.


Har just duschat och tappat ungefär en miljon hårstrån. Jag är så jävla less på mitt hår så det gör inget om det faller av. Jag undrar egentligen vad jag håller på med när det gäller frisyren. Jag förstör håret, klipper det typ inget och i slutändan står jag här med en torr boll utan form. Jag vet inte ens om jag vill ha det långt. Det enda jag vet är att jag inte är en frisör med en frisyr. Stackars mina kunder.


Det är en liten kille som går omkring med nån jävligt irriterande maskin utanför huset. Jag blir så lätt arg.

RSS 2.0