Såååå trööött.



Vilken dag! Vi hittade en massa grejer och mer därtill!

Nu håller vi på att skruva ihop saker och lagar (sen) middag till. Nigellas potatisgratäng blir det!



Bilder kommer imorgon!

Idolidolidioldiodloidoldoodl



Just hemkomna från J&J där vi sett Idol och tryckt allehanda onyttigheter.

Tycker det är SKANDAL att det redan verkar som att det är bestämt vem som ska vinna och att folk som sjunger med en hand i fickan inte åker ut.


Nu ska vi sova, imorgon väntar en tidig morgon och en låååång dag!

Kamprad, here we come!

Trrrrrrrrrrrrror ni jag har lite torr hud på fingrarna eller?






Suger jävlart åt sig färg som en svamp.

Nu har jag tränat pump igen. Gick mycket bättre idag. Kan kanske röra mig imorgon till och med!

Två dar kvar!



Jäääklar vad tiden går snabbt! Nu är snart veckan över och helgen vankas!

På lördag ska Leif och jag åka till Sundsvall tänkte vi. Har massa grejer som behövs till lägenheten fortfarande så det ska bli skoj att få shoppa loss lite!

Vi har bil till på måndag så om nån behöver nån liten grej som kan rymmas i bilen så får du hojta in en beställning!

Hojt!

Så här känn' jag mig idag.







Skönt med sovmorgon ju men jag tror att det här med vintertidsinställningen har kommit åt mig. Är konstant dödstrött alltså. Till och med Ralf sprang och la sig under täcket igen.


Då kan man ju tänka att det ju "snart" är jul och att då får man ju vara ledig. Ja, kanske vissa men vi har stängt fyra dagar och sen är det jobb igen. Vi har till och med öppet på nyårsafton i år. SANSLÖST! Förra året var jag ledig fem dar över jul och jobbade + flyttade mellandagarna och nyår. Detta resulterade i att lagom till sommarsemestern är man ju för fan helt utarbetad. Ja, jag blir så arg när jag tänker på det men jobbar man inom handeln så gör man.

SKÄRPning!



Har fördubblat besökare senaste veckorna. Skitkul! Men vilka är ni?


Jag vet ju att min kära mor läser ibland, plus min farbor Krister och hans fru Birgitta. Resten då?



Lämna gärna en kommentar så jag får lite motivation! Om du skäms behöver du ju inte skriva ditt namn.



Små och stora planer.



I helgen planerar vi en liten tripp. Skulle vara kul!


Resten av planerna är liiiite större och även liiiiiite roligare.

Till åren.



Jag har alltid tänkt att jag nån gång ska plugga på universitetet. Har på senare tid varit lite sugen på att läsa till logoped.

Idag sprack mina drömmar. Hade en kund som satt och pratade om hur jäkla unga alla var i klassen och att hon kände sig gammal. Hon var faktiskt den näst äldsta i klassen. FÖDD 1986!

Får vara frisör resten av livet då.

hashduk.



Vill härmed demonstrera dagens inköp, en mysig halsduk som man bara lindar runt huvudet. Alltså, den är rund, ihopsydd. Ja, ni förstår.

Tack Jossan för smakrådet, det känns MICKET bra!






Träningsvärken är fortfarande total. Orkade knappt lägga pussel för mina armar värker för mycket. Får se om jag tar mig till gymmet imorgon.

Glädje och sinnessjuk smärta.




Ralf är hemma! Han är så söt och fin! Allt känns komplett igen!


Däremot har jag så jävla mycket träningsvärk. Kan knappt sätta mig ner. Vi var ute och joggade idag för att det skulle släppa men det gjorde det inte. Ska aldrig låta mig själv bli så här otränad igen. Vilken smärta! Imorgon blir det däremot ingen träning, kör tisdag istället.


Nu tänkte Ralf och jag bädda ner oss och kolla på senaste avsnittet av Nurse Jackie. Verkar vara en grym serie.

Godnacht!

Mobiltömning.


På tal om hur Ralf ser ut, jag kom på att jag skulle tömma min mobil på foton och insåg att jag fan nästan BARA har bilder av Ralf på den. Svårt att glömma hur han ser ut då.

Här är ett urval:





Tela drar vagn! Kan ju komma till användning snart. :)




Ja, sen var det mest Ralf. Inga nyheter eller konstigheter.


Man är ju ingen ungdom längre.



Alltså, pump är vidrigt. Avskyvärt.

Vart är mina muskler?

Varför ska dom förstöra så fina bitar som Summer of '69 och göra dom till dunkande discodängor bara för att vi ska ha nåt att pumpa till?

Firar att jag tog mig igenom plågan med hemburgare till middag.

Imorgon bär det av till Sundsviken för att fira/klippa svärmor, springa i skogen för att mina ben inte ska dö av stelhet och sist men INTE minst; hämta hem Ralf! Åhhh, minns knappt hur han såg ut längre.

Ingen återvändo.



När lönen trillade in på kontot igår styrde jag direkt kosan till Stadium och inhandlade ett par nya träningsskor. Idag ångrar jag mig bittert. Ångrar även att jag igår, mitt i nån sorts Idol-rus, bokade tid för pump idag klockan två. Nu är det för sent att avboka och jag vill bara krypa ihop i sängen och nojsa.

ICKE! Idag är det städ-, tvätt- och träningsdag. Bara att acceptera.


Dagens i-landsproblem:



När jag cyklar, tycker att det går tungt och växlar ner bara för att inse att jag redan cyklade på den lättaste växeln.

We did it!



Vi tog oss till gymmet, så underbart duktiga vi är!

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och ser Desperate och är nöjd över att jag har sovmorgon imorgon.

Dagen har varit riktigt bra, helt grymt att har lite färgdagar med folk som kan sånt bättre än en själv.

Ja, det var nog allt jag hade att säga om det.


Ja just, glömde ju säga att Ralf är hos Leifs föräldrar! Dagmatten är ledig i veckan, så därför.

En kväll i lugnets tecken.



Vi är hundfria i veckan och livet är som lite lugnare då. Inte roligare, men lugnare. Man vet att man slipper gå ut mer när man kommer hem. Men Ralf saknas i sängen alla gånger.

På stan idag gick vi och ordnade bibliotekskort och lånade de fyra sista Rocky-albumen. Det firade vi med att äta en lax och vitlöksaiolimacka på Katarinas. Köpte ett nytt 1000-bitars som vi åkte hem och började pussla ihop samtidigt som vi avnjöt det allra godaste av efterrätter, "det vita guldet."




Imorgon har vi färgkurs hela förmiddagen, ska få lära oss lite nya tekniker av en tekniker från Tigi. Kan vara nyttigt. Sen tänkte jag dra med mig Leif till gymmet efter jobbet.

Leif är förresten drabbad av Upp-feber. Vi gick och såg den igår igen så att han skulle få uppleva magin. Han blev också förälskad.

Älskade ledighet.


Har gett mig ut i spåret idag. Startade sjukt lugnt och joggade bara ett varv, alltså ca. 2 kilometer. Man måste börja lugnt, särskilt eftersom jag gick all in i lördags och på så sätt förstörde den lilla konditionen jag redan hade. Avslutade allt med lite arm- och magövningar här hemma. Får se om jag kanske vågar mig till gymmet snart, för nu ska jag fan blir tränad. Magrutor och hela köret! Eftersom jag gillar att äta goda saker så är det nog bra att kompensera det med att röra på sig lite, plus att mitt jobb är sjukt slitigt för min otränade kropp.

Funderar dock på att byta gym, det jag har kort på nu ligger nära där vi bodde förr och åt helt fel håll nu. Det finns ett ställe som ligger mellan där jag bor nu och jobbet och det är ju lite smartare. Plus att både Anna och Johanna tränar där.




Nu ska jag hoppa in i duschen, har dejt med Leif på stan om en timme!

Helt fast.





Dessa två systrar har gjort en cover på låten jag upp i föregående inlägg. Linda visade mig den också i lördags. Helt fascinerad är jag av deras röster. Insåg först igår att dom ju för fan är svenskar och 16 och 18 år. Helt fantastiska.

Den här får avsluta helgen.





Otroligt vacker bit. Tack för att du visade den för mig, Linda. Tack även för en underbar gårkväll!

Jag är förtrollad!



Alltså, Upp var/är en helt fantastisk film! Se den! Ta med er barn om ni har och SE DEN! Ska se den igen med Leif så snart som möjligt.


Synd att kvällen skulle sluta så fatalt jävla illa. Var så rädd för en otäck karl på vägen hem att jag inte vågade sluta prata med Leif i mobilen. Samtidigt ville jag cykla hem för att komma ifrån det otäcka. Cykla med mobil= dålig idé. Har så helvetets ont i armbågen nu alltså. Hoppas jag klarar jobbet imorgon.

Visst fan är det hemskt att man ska vara så rädd att man måste slå ihjäl sig på väg hem?

Måste köpa bil, busskort och fixa direktnummer till taxi.







P.S. Det enda lite roliga med att jag ramlade är att mamma gjorde det idag också, med cykeln! När vi pratade kom vi fram till att vi hade en bula på exakt samma ställe under knät. Du och jag är samma sort.

Förresten...


...så älskar jag S.O.S. Gute. Inte för att det är min grej med blod och skador, utan för att jag får höra gotländske. Får en liten dos av Hanna då.

Se Upp!



Haha, kul att skickade ett sms till Linda för nån dag sen där jag skrev: "Vill du se Upp på fredag?" Menade så klart filmen Upp men det var kanske lite dumt formulerat märkte jag i efterhand.

I alla fulla fall ska jag och Jossan gå och se den imorgon kväll, med 3D-glasögon och massa varma chips! På lördag ska jag hänga med Linda jävlart direkt efter jobbet så jag inte hinner gå hem och somna i soffan. Får se vad vi hittar på... Film? Vin? Guitar hero? Skönt att mina dagar är bokade när Leif är borta på jakt (som vanliiiigt).



Tänkte verkligen försöka ta mig till gymmet imorgon före jobbet men det här kommer bli fjärde gången jag försöker så vi får se hur det går. Det är ju så mörkt på morgonen...


Adieu!

Tre ting:



Elisabeth, 11 jordsnurr:




Min nya plattång! Eller, stylingjärn som det kallas. Åhhhh! Min gamla är har gett upp lite (nån som vill ha den?) och jag fick den här med rätt kraftig rabatt.





Nummer tre är ingen bild men en länk. Kvällens middag som både är sjukt god och enkel. En laxpasta med lite roligare ingredienser: http://www.tasteline.com/Recept/Laxpasta_



Ojoooojoj!



Nu har jag fått håret färgat och luggen klippt. Klippte en riktigt kort, rak lugg och blev lite mer kopparfärgad. Kanoners! Bild kommer kanske senare.


Idag har jag även fått veta att jag och Anna på mitt jobb ska få åka till Stockholm sista helgen i november på kurs hos Toni & Guy! Så Spännande! Både en visning och en s.k. workshop ska det vara, alltså att vi får ha en egen modell som vi får klippa och färga enligt massa nya trender och tekniker. Så sjukt! Kursen kommer vara på lördagen, alltså den 28:e nov och jag kommer ner på fredagen. Åker hem söndag, så detta betyder alltså att jag är där fredag kväll till söndag afton. Får jag sova hos nån?! Vågar ju inte utgå från att Tony Tiger har plats nu när han skaffat tjejja.

Annars tänkte jag lyxa till det och bo på hotell. Vi får se!

Nu ska jag dra mig mot sängen, hade tänkt försöka hinna träna imorgon bitti. Vi får se hur det går.

You'd better start swimming or you'll sink like a stone...



Idag fick jag en underbar present av Leif. Något som påminde mig om ett stort intresse jag faktiskt har, läsning.

Han hade köpt den femte boken av författarparet Roslund & Hellström. Den heter Tre sekunder och verkar superdupersuperbra! Åh! Nu längtar jag efter att gå och lägga mig så jag får läsa.





Saker jag fått från farmor.



Tänkte redovisa några små saker som hamnat i vårt hem från farmors underbara hus. Främst för min släkt (varav vissa tjuvläser min blogg) men också för allmänheten så klart.



Dessa ljusstakar som jag egentligen tycker är fula men ändå på nåt sätt passar in hemma hos oss. Betyder det att vi har ett fult hem?




Det är bra att veta vilket datum och månad det är. Gäller bara att ändra datum varje dag också.




Fina burkar!




En underbart fin fåtölj, farmors blomma och en fin bricka under det röda ljuset. Alla tre har fått ett nytt hem hos oss.


Vad jag saknar och behöver.



Jag har ingen kraft längst inne i mig just nu. Jag kan ibland glimta till och vara pigg och orka mycket men det är som att mitt förråd av kraft är tomt. Hur fan fyller man på det igen?

Har kommit fram till att jag måste hitta något att brinna för, förutom Leif och Ralf. Måste ha något att se fram emot varje dag, lite djup i livet på nåt sätt.

Ja, så är det. Nu är fröet sått och jag kan bara hoppas att det vill börja växa fort. It's up to me.


Hemma men borta.


Är i Burträsk i helgen eftersom Leif jagar älgar.

På tal om Leif, han har en ny Ipod nu! Jag väntar nog och köper en Iphone sen.

Nu ska vi gå på promenad.

HÅJ!

Får vi?


Får Leif och jag unna oss var sin Ipod touch?

Lady in red.



Åhhhh!



Bilder på djur och ting.



Igår var vi i farmors hus och jobbade som tokar och hann faktiskt rätt mycket. På onsdag är första visningen av huset. Det känns skönt men också väldigt vemodigt. Det där huset har alltid varit mitt favorithus. När man var där fick man alltid sjukt gott kaffe och ännu godare kakor. Det är ju ett sånt ställe som alltid ska finnas kvar, tror man. Hoppas verkligen att den som köper det tar god hand om det.

Här följer lite foton på helgens aktiviteter:

Min farbrors hund, Sessan.



En ledsam syn:




Vi fick med oss lite söta hyllspetsar från huset. Trodde aldrig att jag skulle vara en sån som använder hyllspetsar men det blev fan rätt sött! Nu fattas bara att måla insidan av skåpen vita men eftersom vi inte äger lägenheten blir det nog inte av.








Fick även med oss en fin lampa som får fylla ut sovrummet som inte alls är klart. Det fattas fortfarande sängbord och saker på väggarna men det kommer tids nog!




Vår lilla hund kan rulla!


Om man säger "ligg" till Ralf så lägger han sig. Om man sen säger "rulla runt" så rullar han fan runt! Ibland fastnar han på rygg med benen i luften men han är så duktig! Vi säger tack till dagmatten för den ihärdiga träningen!

Helgen kommer spenderas hos Leifs föräldrar samt i farmors hus.

Ajöken!

RSS 2.0