Dag tre.



Idag började jag jobba klockan två. Vid tolv insåg jag att det ju faktiskt var fantastiskt väder ute, så Ralf och jag tog nästan en timmes promenad till dagmatten i stället för den sedvanliga på cirka tjugo minuter. Klockrent!

Annars hade jag säkerligen spenderat den där timmen vid datorn så det kändes som ett bra steg!


Har ganska nyss kommit hem och ätit en lätt middag, gillar inte att äta så maffigt så här sent.

Sitter och väntar på Greys och gruvar mig lite för morgondagen. Ska jag orka ta mig upp till gymmet klockan sju? Eller ska jag åka några varv i skidspåret? Har förberett en smoothie bestående av yoghurt, bär och havregryn till frukost och hoppas verkligen att jag tar mig iväg. Vill så gärna inviga mina nya skor!! Men min morgontröttma är inte att leka med...


Jobbar till 15 imorgon och efter det åker vi till Sundsviken till Leifs föräldrar och vilar. Ralf ska få stanna hos dagmatten så det blir verkligen helledigt. Ska försöka ta mig ut på långa promenader och läsa mycket böcker.

Återkommer på måndag med nya, friska tag!



Glad påsk på er!

Stoooooop the maaaaaaadnessssss!



Alltså, min arm klias så jävla mycket! Alla skorpor är borta och så men jag vill bara trycka ner naglarna och klia i timmar. Jag försöker hålla mig dock.


Stackars mig!



Dag två.



Det blev ett varv i skidspåret! Brukar egentligen åka två varv men spåret var inte så bra och i ärlighetens namn var jag lite mörkrädd.

Skönt var det dock!

Har tänkt börja träna väldigt långsamt. Jag har nämligen en tendens att gå ut stenhårt och sen bli apless på en vecka. Om det får komma lugnt och sansat hoppas jag kunna få in vanan först och SEN köra stenhårt!


Imorgon blir det ingen träning eftersom jag jobbar kväll men jag ska försöka ta mig till gymmet på torsdag innan jobbet om det är öppet så här runt påska.





Så jävla skön vinst ikväll förresten!! Bra jobbat, Skellefteå!



Håre'!

Så här blev förresten min hårfärg igår. Vi brukar ofta lägga en rätt mörk färg på mitt hår eftersom det tvättas ur så snabbt. Man får tänka lite smart så man slipper färga konstant!


Blev även klippt av fina Hanna i Göteborg, det känns helt fantastiskt! Mina lockar tackar dig, Hanna!

För övrigt är jag lite mosig i ansiktet efter gårdagens misshandel i form av ansiktsbehandling. Men det var det värt!



HÅKKY!

Har ätit en fantastisk middag bestående av hemmagjord sushi. Åhhhh så gott! Vi sitter och ser hockeyn nu, jag har inga slutspelsnerver alls så jag springer och plockar lite och funderar på att ge mig ut på en skidtur. Vet bara inte om spåret är uppdraget... Återkommer under kvällen!

Dag ett.




Idag har jag försökt sköta mig bra. Det har inte slunkit ner något onyttigt. Det enda dåliga med dagens kost är att middagen intogs typ 20.30 och det är inte direkt bra. Detta för att jag varit på salongen och haft lite hårfix och inte hann äta innan.



Motionen för dagen har bestått av att . Gå, gå gå. Gick nästan hela vägen till Umedalen idag när jag skulle på Iksu spa på ansiktsbehandling. Gick i rask takt i drygt en timme.

Efter behandlingen tog jag bussen till stan, hämtade Ralf hos dagmatten och gick hem med honom. Tog ytterligare 25 minuter.

Kändes som en bra start på mitt nya liv!

Den här veckan kommer jag inte hinna ta mig till gymmet eftersom det är sinnessjukt mycket att göra men jag ska försöka motionera på hemmaplan ändå!



Mot juli!



Idag börjar den, min jakt mot bröllopsformen! Det är typ 14 veckor kvar och jag har lite arbete att utföra.

Jag ska absolut inte banta och mitt mål är inte att gå ner massa i vikt, utan bara att forma kroppen lite.

Det här ska jag göra för att nå mitt mål:


1. Röra mig mer. Inte åka lokalbuss till jobbet när man faktiskt kan gå. Ta trapporna i stället för hissen. Gå lite snabbare i stället för att strosa.

2. Ta mig till gymmet några gånger i veckan men även träna hemma, med skidåkning och joggingrundor.

3. Inte äta så fruktansvärt onyttigt! Dra ner på socker och överdrivet mycket kolhydrater. Jag ska även försöka känna efter när jag är mätt och kanske räcker det då med en portion i stället för två?

4. Självklart måste man få ha så kallade ätardagar också! Lördagar låter väl klokt?

5. Varje torsdag ska jag göra en vägning och mätning och se om det blir några framsteg och utifrån de resultaten styra resten av tiden.



Visst låter det förnuftigt? Jag ska använda mig av bloggen under min resa, och redovisa framsteg samt bakslag och vad jag gjort varje dag för att nå mitt mål.


Eftersom jag är borta på torsdagen som kommer jag att ha min första avstämning den 8:e april. Spännande!!

Jag är en expert på att komma med ursäkter så om jag försöker ser jag gärna att ni kommenterar det så jag slutar!



Nu kör vi!


Dagens:



Först såg det ut så här:




Efter en stund i ugnen fick vi till slut 50 stycken såna här:






Vi har även bytt gardiner mot ett par fina som vi inhandlade i fredags. Känns lite mer vårigt!





Ett rätt stort antal kuvert har skrivits på och en ny marsalk är nog förmodligen fixad.
Jag har jätteont i kroppen och känner mig allmänt tung i huvudet så jag ska lägga mig och vila lite nu tänkte jag. Hoppas verkligen inte jag ska åka på nån sjukdom nu när mitt nya liv ska börja igen!



Sista dagen.



Imorgon börjar projekt Bröllopskampen så idag är sista dagen jag får vara lite extra lat och otäck.


 Tänkte jag skulle baka lite, har fått lite recept från mamma på olika verk som hon ofta gjorde åt oss barn när vi var små. Lite nostalgiskt men framför allt sjukt GOTT med tanke på att min mamma bakar godast i världen!


Vi skall även sätta oss och försöka få iväg våra bröllopsinbjudningar under dessa kommande dagar. Bara en liten detalj är det kvar. Ja just det, en stor detalj är kvar också. Leifs mamma ringde nyss och berättade att Leifs bror ska flyga på en gigantisk flyguppvisning någonstans utomlands samma dag som vårt bröllop och därför inte kan komma. Så jävla tråkigt! Han skulle dessutom vara best man/marsalk så det lämnar ju ett litet hål i planerna.




Nu ska vi ta tag i oss och äta någon sorts brunch. Vi gick upp, åt godis, gick och la oss igen och vaknade nyss lite småhungriga. Konstigt det här med att ställa fram klockan ändå. I några dagar går jag alltid och tänker typ: "Nu är klockan två men egentligen är den bara ett" Sjukt onödigt!




Skooooooorpan!



Alltså min arm är bara en stor skorpa nu. Det kliar så mycket att jag nog måste sova med ihopbundna händer annars kommer jag klösa sönder allt. Gnäll, gnäll, gnäll. Det är ju faktiskt mitt eget fel att det är så här, jag VEET.

Skönt som fasen med helg på riktigt nu!

Ikväll blir det god middag, nya Twilight och godis.



Känns som torsdag.



Eftersom det är full fräs och jobb imorgon, försöker jag intala mig att det är torsdag ikväll. Torsdag, torsdag, torsdag!

Kvällen har vi spenderats på en italiensk restaurang som ligger nere vid Strömpilen, alldeles vid vattnet. Den heter 5 knop och vi fick ett presentkort där av Leifs syster i julklapp. Äntligen fick vi tillfälle att utnyttja det! Ruskigt god mat och vi lyxade till med fyra rätter var, av olika storlek. Dock inget vin men väl Fanta.

Enda nackdelen med besöket var den enorma tystnaden inne i lokalen. Ingen musik eller nåt och rätt så stora ytor samt lite folk. Därför vågade man knappt höja rösten och det tycker jag är lite jobbigt. Annars var allt jättebra!


TUMMEN UPP!








Ser så mycket fram emot måndag också. Dels för att jag är ledig men också för att jag ska utnyttja ännu ett presentkort, denna gång på Iksu spa. Har bokat en lyxig ansiktsbehandling och sen på kvällen ska Anna och jag färga varandras hår och det behövs också. På måndag ska jag även ta tag i bröllopsformen och använda bloggen som instrument för att hålla peppen och inspirationen uppe! Ska bara fundera på hur...


Nu blir det dusch och sovning.


Nya glasögonormar!



Fick mina nya, "billiga" glasögon från Favoptik förra torsdagen och jag älskar dom! En skön kontrast till mina hårda, svarta. Dessutom väldigt lätta och sjukt billiga! Med glas, antireflex, bågar och leverans kostade dom totalt 705 spänn! Helt perfa att ha ett extra par tyck jag.





NU ska jag städa och rensa lite i min tråkiga garderob. 


Torsdag, tvätt och trötthet.

 

Ikväll tvättas det för fullt. Ska även strax slita mig från soffan och städa undan lite eftersom det ser ut som faaaaan här. Har inte ens orkat ta tag i min väska från Göteborg som verkligen borde packas upp.


På grund av min arm sover jag sjukligt dåligt på nätterna så jag är så jävla trött hela tiden. Jobbar både imorgon och lördag och det är sjukt mycket att göra nu så jag ser verkligen fram emot att sova på söndag. Efter jobbet på lördag ska jag även gå på visning på Plaza, tror det är Goldwell. Kan bli skoj, alltid kul att se vad som händer med håren i vår!


Imorgon kväll ska Leif och jag på Scharinska och käka pizzabuffé. Alla som läser detta och är sugna kan gärna höra av dig/er!



Död hund.



Ralf verkar trött:







SVULLEN.



När jag anlände till jobbet idag insåg jag att min armbåge typ försvunnit i nån sorts svullen hud. Helt galet, min arm är inte fresh nu alltså!






Ajajajaj. Det är såna här gånger man önskar att man hade ett jobb där man inte måste hålla armarna i luften hela jävla tiden.




Nu blir det soffläge och Greys.


Sneak peak och ett hett tips!



Duschade nyss och försökte sen fota mitt nya konstverk. Gick sådär. Här är i alla fall en liten bit av den:






Sen måste jag också slå ett slag för en, för mig, ny nagellacksborttagning! Jag hatar att sitta med bomull som fastnar överallt så när jag läste på nån annan blogg om den här grejen blev jag eld och lågor!
Det är som en plastburk med en vätskig massa i, som man helt sonika stoppar ner en nagel åt gången i, låter det vara där några sekunder och när man sen drar upp det är lacket borrrrta! Luktar inte heller lika starkt so aceton.
Jag köpte den på Åhlens och jag tror den håller riktigt länge!



Kort om dagarna som varit:



Torsdag: Åkte till Göteborg med flygplan. Det gick bra. Kom fram till Terrans hållplats kring halv tolv på kvällen. Somnade rätt omgående.

Fredag: Lunch på stan med Martin som jag inte sett på en mindre evighet. Han var långhårig till och med! Shopping på stan några timmar innan jag åkte till Majorna. Där gick jag först in på tatueringsstudion och snickesnackade lite om måndagens bokade tid. Gick från dörr till dörr och kom till Betty blå där jag blev fint klippt av Hanna som hade lunginflammation och egentligen borde legat hemma under ett täcke. Vi två mötte sedan upp Terran samt Johan och åt en god pizza på Avenyyyyn. Än en gång gick jag och även Terran från dörr till dörr och hamnade på en pub med två kompisar till T. Drack cirkus fyra öl innan vi avrundade och åkte hem.

Lördag: Åkte in till stan. Träffade Emma Flygare och hennes söta Morris. Fikade och gick på stan. Åkte hem. Duschade. Fixade. Sminkade. Emma kom. Åt pizza igen. Åkte till Liza, där Anna och Fredrik var också. Drack vin. Gick på Sticky (vart annars?!). Kom hem strax efter fem på söndagens morgon.

Söndag: In till stan igen. Mat och fika. Lite shopping igen. Kall pizza till middag. Chips och Sex and the city-filmen. SÖMN.

Måndag: Packade och åkte till Majorna. Tatuerades i sex timmar. Blev väldigt fin men stor! Nu går den inte gömma längre... Hade fantastiskt stöd av fantastiska Terran. TACK! Åkte taxi till flyget. Flög. Kom hem till mina bästa karlar. Åt. Sov.



Det var det! Har haft fruktansvärt ont idag i min arm och var helt fullbokad. Det gick rätt bra ändå. Bilder kommer när det läkt lite. Bilder från Gbg kommer också när jag orkar.



Febreser.



Alltså, jag hatar att packa. Hur ska jag kunna veta vad jag vill ha på mig på måndag? VA?!

Äsch, jag köper nåt på plats. Om det nu finns några affärer...


Vi hörs när jag kommer hem från bästkusten och då har jag förhoppningsvis en ond men sjukt snygg arm!




HejdåDÅ!

Tänk jag drömde inatt...



Sov sjukt tungt i natt men drömde otäckt, sett ur ett i-landsperspektiv. Jag skulle på en veckas charter med en okänd, äldre kvinna och insåg på flygplatsen att min gigantiska resväska var helt tom! På resmålet fanns tydligen inga butiker så det blev ju självklart panik! Helt plötsligt var jag i en konstig version av Göteborg och hade 30 minuter på mig att shoppa. I släptåg hade jag Leif och Jossan, som av gravida skäl inte var direkt snabb. I de tre första butikerna fanns typ inget, i en var det bara folk som dansade. Sen vaknade jag, svettig och rädd.

Tur det bara var en dröm! Tolkade den som att jag verkligen måste packa nu och att jag inte kommer shoppa nåt i Göteborg.


Nu sitter jag med en toning i håret som har samma färg som jag egentligen redan har men den ger lite fresh glans och det kan jag behöva, känner jag.



Inspirationslös.


Det känns som att livet lever lite utan mig just nu. Så mycket som händer och ska hända att jag inte riktigt hinner med! Men kul är det!

Ikväll har vi varit hos J&J och den söta magen. Längtar så mycket tills jag får träffa Månis!


Nu sitter jag och väntar på kvälls-Scrubs, får ju lov att vara vaken länge när man har sovmorgon imorgon även fast mina ögon snart trillar ihop.

Imorgon ska jag packa gigantväskan så allt är redo inför torsdag. Ska bli så sköj att återse mitt kära Gbg!


Ja men det var nog allt.

Håj.

På vårt vardagsrumsbord just nu:






Tre datorer, vin och ett dricksglas med whiskey.




Pipiga vänner.



Ofta hamnar Ralfs leksaker bakom möbler. Han är alldeles för rädd för att hämta dom själv (!) så som god mor får man ju ställa upp. Ikväll var det Anki och Herrey jag hittade.





Nu ska jag strax knyta mig. Låg och svettades typ till två inatt så det känns som att jag gärna skulle vilja somna lite tidigare ikväll. Imorgon kväll blir det tacos och rödtjut!










Det finns en gud! (polis)



Det känns som en evighet sen jag och Leif blev lurade på våra Sweden rock-biljetter. Nästan så att man hade glömt det och gått vidare.

I morse fick Leif ett samtal från en poliskvinna i Stockholm. Dom har tagit fast skurken! Han satt i förhör idag! Helt sjukt! Nu hoppas vi på att få tillbaka lite pengar. Grymt att saker funkar ibland.









Blir nog ingen pokermiljardär...



Sitter och spelar lite poker. Det handlar inte om stora summor, typ fem spänn men jag vinner inte jättemycket. Jag vill vara pokerproffs ju!

Ska jag orka träna före jobbet imorgon?

Har inte invigt mina nya träningsskor än eftersom jag varit förkyld ett tag nu men jag börjar känna mig bättre, bara lite för laaaaaaaaaat för att gå upp klockan sex. Vi får se...



Det här huset kan jag tänka mig:




http://bostad.lansfast.se/AllaBilder.aspx?GUID=3ODA4DKG7B32IMOK&typ=CMVilla&from=Hemnet



Billigt som bara den, synd bara att det ligger i Sandfors, Skellefteå. Har aldrig hört talas om Sandfors ens en gång!



Vårjacka?



Alltså, när jag ska till Göteborg tänkte jag fylla min enorma resväska med bland annat en ny vårjacka.

Jag tyckte den här var lite snygg:






Finns på Topshop och den affären finns ju inte i Umeå så man får passa på!




Dagens nya:



Idag fick jag hem min almanacka som jag beställde förra veckan! Man kan gå in på www.personligalmanacka.se och utforma sin egen. Man kan välja färg och lägga in när folk fyller år bland annat. Helt perfekt, känns som att den här våren kommer att vara lite rörig så jag behöver lite koll på mina dagar!





Har även inhandlat världens största resväska och Leifs underbara kostym. Klart å' betart!



Nu grönskar det!



Jag inhandlade ett grönt nagellack idag. Jag både gillar och ogillar det. Vi testar en dag och ser!

För övrigt så älskar jag allt grönt nu. Är det nåt psykiskt eftersom man längtar efter våren?





Rubrik.



Härlig, ledig måndag!

Vi har läst och sovit mest hela dagen och sen vid tre begav vi oss till stan där Leif hittade en helt fantastisk kostym. Helt sjukt, den första han testade satt som en smäck och jag blev helt fnittrig, så snygg var han i den!

Vi hann även med en god fika på NK och en underbar middag på Lottas. Helt fantastisk laxlasagne!


Som avslutning gick vi på bio och såg Alice i underlandet. Både Leif och jag tyckte den var riktigt bra!

Till sist sprang vi och hämtade Ralf och löpte till bussen och nu sitter vi i soffan och ser tv.


Jag skulle vilja vara ledig jämt. JÄMT!



En alldeles perfekt helg som har innehållit:



- En sjukt lugn och skön lördag på jobb.

- Massa godis, chips och läsk med söt-Jossan och vadhonnuhet som ligger i magan.

- Massa kramar från mina favoritkillar.

- Härlig läsning i min tjejbok på engelska. (Bra träning inför sommarens resa!)

- Ett köp av sex nya krukor + jord på plantagen.

- Omplantering av blommor, välbehövligt!

- Röda tulpaner på köksbordet, nu är det vår!

- Besök av svärföräldrar. Goda bullar.

- Långpromenad med J&J + Tela i det sköna vädret.

- Pizza från Svalan. Jag var sympatibakis med Leif och åt med god aptit!

- Lite sömn på det.

- Mer läsning.

- LEDIG MÅNDAG!!



/En göttig jävel


...och ner som en pannkaka.



Vaknade i natt och mådde så jävla illa. Hjärtklappning, svettades, frös och skakade i hela kroppen. Var helt säker på att jag fått magsjuka men efter några timmar vaken lyckades jag somna om. Gick till jobbet fast jag mådde lite konstigt men fick lov att gå hem efter lunch. Fick inte i mig maten och min mage är helt död.

Det var länge sen jag hade magsjuka och det har fan inte blivit roligare sen sist.


Nu blir det att försöka sova.



Första mars.



Nyss hemkommen från Anna, Johanna och jag gick dit direkt efter jobbet. Hon bjöd på middag och fika eftersom hon faktiskt fyllde år igår. Nu är hon 22 år, gammal som gatan! Trevligt som fan att göra nåt en vardagkväll i stället för att sitta i soffan.

I morse klarade jag inte av att gå upp klockan sex när väckarn ringde och släpa mig till gymmet. Det var helt omöjligt. Låg nämligen vaken säkert till två innan jag kunde somna inatt så det var nog lika bra att jag fick sova ett tag till. Nytt försök på torsdag morgon!



Nu ska jag visa en bild på ett par sjukt billiga glasögonbågar som jag beställt hem från www.favoptik.se . Jag älskar ju mina glajjer men det är bra att ha ett par extra eftersom att det känns som att dom förstörs fort på jobbet där det flyger omkring hårspray och skit hela dagarna. Dessa kostar dessutom bara 705:- med glas och frakt så det känns ju inte så smärtsamt. Älskar färgerna och formen! Lite lättare än mina andra.





What thinks?



Nu ska jag gå och pussa på Leif som ikväll både diskat, lagat mat + matlådor SAMT fixat toastmaster och marskalk! Jag gifter mig verkligen med en praktkarl!



RSS 2.0