Tjugoåttonde mars tvåtusensju.

 
Hanna och jag åt lunch ute vid kajen. Det var svinvarmt och vår.





Ibland händer det att jag ångrar flytten. Vi kanske får packa ihop oss och flytta ner igen?

Ja, den som lever får se.

Nej.


Ingen bloggpaus.

Kan ibland bara bli så less på att skriva bara.

Sen tyckte jag det var riktigt trist att inte en enda jävel kunde skriva en enda kommentar om min tatuering.

Ni behöver inte gilla den men ni kan väl fan gissa vem det är?!!

Ojojoj. Vilket utbrott.

Haft en finfin dag med Terran och Linda. Ännu en Vila-utförsäljning har besökts. Två plagg inhandlade. Sen ikväll har jag sett Yes man. Så jääävla rolig film. Jag skrattade högt för mig själv i soffan. Ralf också.

Leif är i Stockholm och kommer hem imorgon. Nu ska jag sova.

Sådär.

Beach tvåtusnio - here we come!




Nu har vi sprungit igen!

Ser ni vem det är?



Kropp i chock.


Igår låg jag på en bänk i nästan tre timmar och blev tatuerad. När jag var klar var jag tio minuter sen till min kund på jobbet. Jag sprang som en galning och jobbade fem timmar utan en enda rast eller mat.

När jag kom hem var jag död. Mosad arm och kropp. Svimfärdig. Grät när jag tog av plasten på armen för att jag var så missnöjd. Leif försökte trösta och säga att den är fin. Den är stor och kolsvart. Heltäckande kolsvart. Ser ut som ett svart moln. Nu är plasten på igen och tröja över så jag får ha lite distans till den ett tag. Den blir säkert fin med tiden.

Har en sprängande huvudvärk idag men solen skiner så jag hoppas att det ordnar sig.

Påska!


Förresten! Ska nån gå ut i Skell på lördagen under påskhelgen?

Håhåjaja.

 Nu har jag varit på gymmet och känner verkligen att jag måste vila min kropp lite.

Imorgon ska jag inte göra nåt tungt förutom att jobba och tatuera mig. HJÄLP!

Har inte fått min deklaration än men har lyckats snoka reda på hur mycket jag kommer få tillbaka ändå. Drygt 8000!

ÅhhhHHHHHhhHHHHHHH!

Heavy.

Mina ben är tunga. Fick med mig killarna ut på en rätt lång joggingrunda och vi orkade ganska mycket faktiskt. Inte i Ralfs takt dock, då måste man springa på maxfart. Typ Sara Wedlund-fort. 

Imorgon blir det gym med Linda och onsdag måste jag nog vila min gammkropp. Dumt att chocka den i början.

Godnattkatt.


Välkommen vinter!


Nu så dalar lapphandskar ner från himlen. Det är alldeles blank is under snön. Det blåser från sidan och folk går lite lätt ihoplutade utanför fönstret ser jag. På salongen är det lugnt. Lön om två dagar, det märks.

Igår var jag ute och sprang igen och det var kul. Kände att min kondition finns någonstans där inne och väntar på att få vakna till liv. Vände huvudet mot solen och blundade för att suga åt mig så mycket ljus som möjligt. Hoppas min peppighet fortsätter hålla i sig. Mina ben är i alla fall rätt tunga idag. Joggning tar ordentligt på insida lår och röv/rumpa känner jag. Tror jag ska ta en paus idag fast jag är lite sugen ändå. Imorgon ska i alla fall Linda och jag på gymmet igen. Denna gång mitt gym och inte stor-Iksu.

I övrigt inget nytt under solen (molnen). Tatuering på onsdag (!) och stundade gemensam ekonomi (!) för att kunna spara pengar som sär i vår. Vi ska leva på luft och köpa ingenting typ. Spännande. Jag måste ju få köpa lite kläder eftersom jag förstör dom rätt flitigt på jobbet men mycket mindre ska inhandlas. Fortsättning följer... Förhoppningsvis kommer vi landa på en vit strand med grönblått vatten inom några månader.

Nu ska jag invänta lunchen som ska bestå av vatten.

Dagens musiktips.



Otroligt fin bit!

Bloggpaus?


Vad är egentligen grejen med bloggpaus? Efter att ha läst några inlägg i den här bloggen borde ni väl inse att man kan blogga utan att ha ett skvatt att skriva om?


/Den siste actionhjälten

Cleaning out my closet.


Eller i alla fall städas lägenheten för fullt. Fick ta en paus när jag skar mig i fingret på en glashylla i badrumsskåpet som var vänd åt fel håll.

Igår kväll började vi se ikapp oss på alla missade Greys-avsnitt. Hann med fem igår och ett nyss. FAN så bra. Det är ju oliiiidligt. Har drömt om sjukhus hela natten.

Nu ska jag en sväng på stan och inhandla springkläder. Tighta spandexbyxor och en vindjacka eller nåt sånt. Sen blir det vatten och luft till frukost, lunch och middag fram till lön!


Som en lördag ska va.


Idag har vi hunnit med rätt mycket eftersom Ralf vaknade vid åtta. Jag har varit på en joggingtur längs älven! På grund av vädret var jag ju inte direkt ensam och alla som joggar är ju fan proffs. Ingen som flåsar eller stannar efter ett tag. Alla har coola kläder som smiter åt runt kroppen. Måste shoppa lite sånt.
    I alla fulla, det gick faktiskt ganska bra. För att få igång min kondis måste jag nog göra det här till en vana. Kanske varannan dag eller nåt. Börjar med en runda på cirka 30 minuter och sen kanske jag ökar på när jag blivit proffs.
    När jag kom tillbaka gjorde jag lite rygg- och magövningar. För att känna mig lite mer som mig själv fikade vi sedan bullar och kakor för tio personer ungefär.
    Leif har cyklat runt stan och handlat mat åt både oss och Ralf så vi klarar oss genom helgen samt en flarra vin som vi ska bli fulla av till hockeyn. Nu måste AIK ju vinna, eller?

Vaknade just från en timmes dagssömn och nu ska vi snart bänka oss framför teven. Det enda vi inte gjort idag är att städa vilket börjar bli väldigt påtagligt just nu. 


 

Tröttast i stan.

När jag hade min sista kund idag slog tröttman till. Jag höll nästan på att somna stående med saxen i handen. Trots det åkte jag till Iksu där Linda och jag faktiskt tränade på rätt bra. Vi tog inte ut oss totalt men man måste ju börja lugnt. Känns ruskigt skönt nu i alla fall.

Imorgon är det fredag och det är så skönt! Ska sova hela helgen! Först blir det hårfix imorgon kväll. Jag  ska bara fixa utväxten och inte klippa så det går nog rätt fort. Rätt så välbokat med kunder imorgon också så jag ska gå och lägga mig snart så jag är pigg.

Idag på lunchen tänkte jag ju köpa ett par till jeans. I stället blev det Frank Dandy-underkläder. Ett par till mig och ett till Leif. Dom är ju så jävla sköna!

God natt!

OnSdAg.


Idag är en bra dag! Jag är glad i hågen och positiv. Varför vet jag inte men jag klagar inte.

Det har inte hänt så mycket, kom hem från jobbet efter åtta och har ätit middag. (Dolmiodag)

Köpte även ett par jeans idag och blir nog ett par till imorgon. Köper hellre många och billiga eftersom dom oftast förstörs på jobbet.

Gick bra hos sjukgymnasten också! Var nästan helt hel!

Ja, ni hör ju vilken bra dag det är.

Nu ska jag packa träningskläder, ska till Iksu direkt efter jobbet imorgon.

Hurtig morgon.


I morse vaknade Ralf ovanligt tidigt, strax efter åtta. Eftersom vädret är underbart bestämde vi oss för att gå på en vandring. Ganska snart träffade vi en tjej som också hade en Dvärgpinscher så vi har gått längs älven tillsammans med hundarna lösa fram tills nyss. Perfekt för både mig och Ralf. Vi bytte nummer så att hundarna får träffas snart igen, tror Ralf blev lite kär.

I övrigt har det inte hunnit hända så mycket. Dagmatten ska snart hämta Raffe och sen ska jag upp till NUS och få skäll av sjukgymnasten för att jag har förstört mig.

Nu ska jag ta en dusch. HÅJ.

Schwarzkopf.

Nyss hemkommen från en riktigt bra visning på Folkets hus. Grymt bra mat före också jämfört med många andra såna här tillställningar. En riktig måltid med vegetariskt alternativ. WOW!

Ja, har i alla fall fått ny inspiration och nu är jag sugen på att testa det på nån. Teeeeerran?

Vi fick en goodiebag också och i den var det bland annat hårfärg. Det är lite ovanligt faktiskt, oftast är det mer stylingprodukter man får. I alla fall, färgen heter extra ljusblond kastanj natur. Någon med helt ofärgat hår som vill bli färgad med den? Vet inte riktigt hur den kommer se ut men det låter ju ganska fint. Tänkte att Anna kanske vill ha lite ljusa slingor innan festen? Hör av dig i så fall så kommer jag lite tidigare på lördagen och fixar!

Nu ska jag vila lite i soffan, känns som att jag inte suttit här på flera veckor. Imorgon är det kvällsjobb, torsdag träning på Iksu med Linda och fredag blir hårfix. Lördag kanske blir soffdag då?

Ja, vi älskar Skellefteååååå.

Så jävla sjukt spännande och bra match alltså! Kom just hem! Aik avgjorde i sjätte (!) perioden och har nog världens coolaste spelare. Ojojojoj.

Imorgon ska jag jobbar och sen på visning vilket betyder att jag kommer vara igång med jobbet över tolv timmar så jag ska nog försöka sova nu.

Har även en ny idé angående min tatuering. En helt ny och fräsch! Får bli en överraskning när jag gjort den!

Ryggradslös.


Helvete så dålig jag är. Väckaren ringde vid sex och jag var faktiskt pigg. Ändå ställde jag om klockan och sov en timme till. Jag är helt enkelt för oinspirerad.

Dessutom har jag förstört allt som min sjukgymnast jobbat upp tror jag. Har otroliga uvi-känningar och magont. Joraaaaa s'attttttt....

God måndag på er!

Sista rycket.

Nu är det snar dags för mig att sova. Tänkte nämligen försöka ta mig ut på en liten motionsrunda imorgon bitti.

Den här veckans kvällar är rätt planerade redan så jag vette fan om jag kommer hinna träna. Linda och jag har ju planerat att bosätta oss på gymmet. Men torsdag kanske, Linda? Jo.

Imorgon är det ju hockey som man måste se fast det kommer vara äckligt nervöst. Tisdag ska jag på visning för Schwarzkopf efter jobbet och onsdag jobbar jag kväll. På fredag ska vi stanna kvar efter stängning och fixa våra hår igen. Inte lika stort ingrepp nu, bara lite utväxtfärg och kanske nåt mer.

På tisdag ska Linda och jag även äta lunch med Emma Lu! Vi har inte setts på ett tag så det blir gött.

Ovanligt aktiv vecka för mig. Kommer fan sakna soffan. Fast det är väl nu när våren vankas som man ska börja göra saker och röra på sig. Jag känner då det eftersom mitt humör inte varit på topp på senaste.


Sen ska jag göra en beställning från Holmen också. Spännande!

Godnatt!


Hur ska jag göra?!

Den 25:e har jag tatueringstid. Tanken är att jag ska göra en svart siluett på vänster överarm, över den jag gjorde i nian.

Den kommer att bli rätt stor och svart. Tror den kommer att bli fin. Samtidigt är jag lite, liiiite osäker. Ska jag? Ska jag inte?

Vad sägs?

Dagen i bilder.(hittills)





                                  


Kan ni se dom små bilderna? För mig funkar dom inte att klicka på.

Som en ny tant!


Tänk vad lite luft kan göra! Kom just hem från stan, glad i hågen. Drog upp alla persienner och ska nu sätta på lite musik och plocka undan lite.

Fick i mig en god latte på stan, tror den gjorde underverk. Samt att Ralf betedde sig som en mönster-son bland alla shoppinghungriga Umeå-bor.

Sist men inte minst så väntar jag på att Leif ska komma hem med vårt nya Guitar Hero med tillhörande alkohol.

Åh!


Galenskap.


Alltså, lyhördhet verkar vara det värsta jag vet. Nu låter det som att grannarna ovanför tar upp stenbumblingar och kastar dom i golvet. Det är två veckor sen dom flyttade in och dom flyttar fortfarande saker som galningar. Detta hade ju varit helt okej och normalt om det inte hade varit så att jag måste lyssna på varje ljud.

Jag blir helt stirrig och arg. Vad ska man göra? Det går ju inte be dom sluta leva och prata eftersom det ju är deras rättighet. Vi måste helt enkelt flytta.




Kvällen i korthet.

 Ria flög på en snäll hund på vår promenad. Hon vet nog inte varför själv. Tur att hon inte har några tänder nästan.


Skitpisskit.

 Jag är less som fan på Umeå. LESS. LEEESS! Det här känns ibland inte som mitt liv. Hatar just nu lägenheten p.g.a. dom papperstunna väggarna. Just nu sitter jag och lyssnar på sjukt hög musik från grannarna.

Jag har ont i magen och kan inte få i mig middag. Jag har två gnälliga hundar här.

Fredagen den trettonde är underbar denna gång.

När fan ska det bli modernt att ha höfter?


Jag är så less på att varje morgon byta kläder tusentals gånger för att lyckas hitta nåt som jag klarar av att se mig själv en hel arbetsdag. Man kollar sig ju nämligen i spegeln ett antal gånger. Modet som är nu kräver att man är rak som ett jävla streck. Enligt alla tabeller är jag inte överviktig och jag vet att jag är normal men samtidigt kan jag inte låta bli att känna mig för stor när jag provar jeans och andra kläder. Ska man vara ett barn för att kunna rymmas i vissa plagg?

Ja, om jag som är 26 känner så här kan jag bara tänka mig hur otroligt svårt det måste vara för tonåringar att må bra med sig själva i dagens samhälle. HUGA.

Fredagen den trettonde idag. Därför startar jag dagen med att vara lite bitter.

Nu kom just hunden. Hon är söt.

Torsdagen.


Imorgon kommer en hund till oss. Hon ska vara här helgen. Leif ska bort imorgon kväll så jag kommer sitta själv med två jyckar. Om någon vill vara med mig så vet ni vart jag finns.

Dåligt då!


Kom just innanför dörren, Jossan och jag har varit på Vila-utförsäljning! Kläder som ännu inte kommit ut till butikerna säljs för halva priset! Herregud, vilken dröm. Fick med mig fyra plagg hem för cirka 600 sammanlagt.

Två tröjor och två kavajer.




Den vita var faktiskt sjukt cool till helsvarta kläder. 160 spänn sek. Jag är lite göttig, så snart kommer det väl att hända nåt fanskap.

Hundfolk.



Vi träffade en kvinna och hennes hund nyss. Det var en blandning av chiahuahua och nakenhund. Jävligt söt. Sen blir det som det ofta blir när man träffar folk med hund. Man pratar hundar. Lite av en envägskommunikation blir det eftersom båda bara pratar om sin hund och skiter fullständigt i den andres. Den här gången var det dock mest hon som pratade. Jag fick på cirka sju minuters samtal reda på vart hon bor, vad hennes man heter, vad hennes, numera döda, hundar hette samt vad hennes mamma tyckte om att ha hunden i sängen. Bonusfakta var hur många gånger hunden hade löpt. Ojojoj. Ralf fick sår i öronen.

Guten morgen!


Nu börjar jag jobba om tre och en halv timme. Så här tänker jag varje morgon när jag börjar sent. Lätt att slappna av och njuta då va? Funderar på att starta dagen med en runda med Ralf. Han ligger och deppar i fönstret.

Vi vaknade först vid nio och jag trodde att mister R skulle vara pigg. Sen bökade han in sig under täcket och rullade ihop sig framför min mage och somnade. Ibland är det sjukt mysigt med hund. Tills han blir 75 grader varm.

Återkommer senare!

Hurtigrutten.

Leif, Ralf och jag har nu varit ute och sprungit (samt gått). Första bitarna hade jag blodsmak samt dunkande svalj men det började kännas bättre och bättre. I slutändan var jag (tyvärr) göttig och skröt om hur enkelt det kändes redan. Dumt gjort. När vi sedan vände om hemåt insåg vi att vi hade haft världens jävla medvind och fick jogga (läs: gå) hemåt med storm i ansiktet.


Nu dricker vi te och äter apelsin. Det ser inte alls bra ut här hemma. Får se om jag orkar plocka lite imorgon förmiddag. (Nja)

Har i alla fall bestämt mig för att ta mig igenom Stieg Larsson-trilogin nu. Började med första boken och fastnade för nåt år sen. Men dom ska ju vara SÅÅÅÅ bra så jag måste väl kämpa.

Vintern rasar aldrig ut...


Det enda jag ser när kollar ut genom fönstret är snö. En stor jävla hög med snö. Okej, visst är det kul men nu får det fan vara nog. Jag vill ha vår!

Vi fortsätter vår jakt på den perfekta resan till sommaren. Min drömresa kostar drygt 38.000 för oss två tillsammans och det tyckte vi kändes liiiite saftigt. Någonting ska vi lyckas styra upp bara vi klarar budgeten.

Ralf är jobbig och mjällig.

Skärpning!


Ikväll har Leif och jag agerat lite Lyxfällan åt oss själva. Det krävdes bara ett pyttepyttelitet sammanbrott från min sida så var saken biff. Det var dags för ännu en svacka där jag hävde ur mig saker som att jag inte har nåt att se fram emot och att det händer så jävla lite.

Vi gjorde en snabb budget och insåg att vi är rätt slösiga. Helt i onödan. Så nu ska vi spara kopiösa mängder pengar och åka på en sjukt härlig resa i sommar. Åhh! Jag är så peppad! 

Nu ska vi fixa det här!

Sen ska jag ta tag i min framtid också. Den ligger ju bara runt hörnet.




 


Smovie.


Startar dagen med en smoothie. Hade, av någon konstig anledning, björnbär i frysen. Blandade i en gammal banan, lite youghurt och mjölk. Voila! En fresh frukost!

Tyvärr suger vädret ute. Snålblåst och grått. Jossan ska ringa efter hon gjort sin hemska tenta så då tänkte vi ta en hundwalk. Får ta på Ralf en halsduk.

Alltså, nu har jag fan inget mer att skriva. Förutom att det känns sjukt tråkigt att sitta i en tråkig, lyhörd lägenhet igen efter att ha varit ute i den underbara naturen.


Hemma.


Det är kolsvart i lägenheten och jag ligger med datorn på magen.

Känner mig fräsch som en rosenknopp, förutom att jag luktar illa efter en dag med motion å det grövsta. Havsluft är fan inte fy skam.

Skriver mer imorgon.

P.s. Får stadigt fler besökare för varje dag men samtidigt mindre kommentarer. Hur funkar det?

MMS.


Här kommer lite bilder på Ralf från hans lov-vecka med sin husse:



Leif fick lyfta upp sängen på några stolar så att han kunde spana efter tikar.



Ny reflex-scarf! Den förra reflexen gav honom skavsår.



Ute på isen! Ser ni honom?


Nu har jag ätit middag och godis. Tänkte bara lägga mig i soffan och slappa. Det blir nog en sjukt tidigt kväll. Åker till Leifs föräldrar direkt efter jobbet imorgon så vi hörs på söndag igen med nya krafter!

Trevlig helg!

En bisschen träning.


Idag har jag som vanligt gått till och från jobbet. Jag sprang nästan hela vägen till eftersom låset på cykeln inte gick få upp och jag blev sjukt sen.

Nu har jag även återupptagit bekantskapen med min tränings-dvd. Perfekt på vintern när man har tusentals ursäkter till att inte träna. Jag insåg att jag under min tre veckors förkylning är hemskt otränad. KAN bero på lite lätt alkoholintag på sistone också. Hur som, nu måste jag ta tag i det här. Min rygg behöver det.


Möte imorgon klockan åtta på morron. Frukost och lite allmänt klagomål/beröm från chefen. Hoppas på det sistnämnda.

Ska ta en sjukt lång dusch nu och ta vara på min egen-tid. Sen lägga mig i sängen som min underbaring bäddade rent innan han åkte.

Om jag hade mer pengar hade jag fan velat ha Leif som hemma-man jämt. Han är bäst!

Godnatt!

Gräsänkling.


Leif och Ralf har åkt hemåt för att hänga några dagar i skogen. Jag åker dit på lördag efter jobbet.

Har ätit middag och ser Vänner nu. Rätt skönt att vara ensam lite. Det jag redan märkt som är grejen med ensamheten är att det är tyst. Jag är tyst. Annars pratar man nästan alltid ju. Vi har verkligen inga problem med pratningen, Leif och jag. 

Jomen juuuust.

Nu ska jag göra nåt av kvällen.

One ring to rule them all...


Imorse upptäckte Leif att hans ringfinger var naket. Bart. Tomt. The ring är borta! Nowhere to be found!

Ibland när han blir kall om småhänderna känns ringen för stor så vi tror att den kan ha ramlat av när han varit ute med Ralf nånstans. Borta är den då. Helt sjukt. Vad gör man?

Han blev så nere att jag köpte en superduperfin kofta åt honom som tröstpresent. (Den var rätt fin på mig också)


Om nån vecka ska vi börja inte bara en utan två kurser med Ralf. Lek och lydnad ska han lära sig.

Tre veckor till helg nu! Fort var det gjort!


P.s. Idag har det inte blivit många motionsknop eftersom jag nyss kommit hem från jobbet. Bara vandring till och från arbeit.

Dagens motion.


Springenad till/från jobbet: 40 minuter

Bus med pulka i knädjup snö/snöhögar: 30 minuter (Ralf fick typ simma i snön)

Det var allt för idag.

Förresten, fan vilket sjukt avsnitt av D.H.! Jag vill bara veta vad som ska hända!

Eller int.



Imorse när jag gick till jobbet fick jag en uppenbarelse. Jag kan inte gå långsamt eller ens i normaltakt. När jag går gör jag det i jävlart maxfart. Spelar ingen roll om det är uppför, nerför eller inget av det. Fort som fan går det. Även när jag cyklar är samma sak. Leif och jag har pratat om det och han är likadan. Varför?!

I alla fulla fall, morgonpromenaden jag pratade om igår kanske inte är rätt för mig ändå. Med tanke på att det tar tjugo minuter enkel väg till jobbet kan man ju raskt räkna ut att jag går fort som fan i alla fall fyrtio minuter per dag.

Alltså, tillbaka på ruta ett. Det måste bli gymet och hemmaträning på kvällstid.

Nu måste planer smidas. Funderar på att ha bloggen lite som en träningsdagbok så att jag inte kan komma undan.
Jaaaa, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag umgås med mina killar.

Prommiz?


Funderar på att börja göra som Tomas och gå på rask promenad på morgonen.

Är det värt det? Hur motiverar man sig? Skid Row i hörlurarna?

Måste nog vänta tills det slutat snöa så pass att gångvägarna hinner skottas. Det är typ som att vandra i sand vilket i och för sig är grym träning också.

Men jag veeeet inte. Man måste ju upp typ sex då.

Måndag agajn.


Parkerad i soffan.

När ska jag ta mig till att göra nåt av kvällarna? Middag vid 19.30, då tar det ett tag att bli människa efter det.

Snöstorm är det också.

Hör av mig när det händer saker. Kanske imorgon?

Dagens meny:


Hemmagjord pot. grat, filéer samt god sallad. I ugnen står en sockerkaka till efterrätt.

Visst sa jag att mitt nya liv börjar imorgon?

RSS 2.0