Lite göttig.




Idag har jag haft en bra dag på jobbet. Fina kunder, inga förseningar, bra försäljning. Ibland (ofta) älskar jag verkligen det jag gör hela dagarna.

Vi ska flytta för fan, äntligen. Kan inte vänta tills vi får göra oss hemmastadda på rikt. Plus att Ralf ska vara på dagis i helgen så vi får jobba ordentligt, samt gå på bio och middag imorgon.

Vi hade Ralf lös nere vid älven nyss och han var helt fantastisk. Han sprang som en jävla galning och lyssnade på oss när vi ropade. Jag blir gråtfärdig. Det finns nog hopp för kraken.



Så ja, jag är göttig. För att väga upp det tänker jag på att jag på min lediga dag imorgon ska till jobbet för en av mina kunders skull, han ska gifta sig så jag kände att självklart ska han få klippas. Det är ju en grymt stor dag!

Även har jag lyckats dra på mig något av en semestermage. Inte så konstigt med tanke på att jag äter mycket och tränar inget. Måste ta tag i det här!

Alltså, flytten.



Det går sådär för vårt lag. Skulle nyss dra bort vår kakeldekor och fick med mig två kakelplattor. Dom har varit smyglösa länge och nu gav dom väl upp. Allt i den här lägenheten är verkligen halvgjort. Handtag på fönster lossnar om man drar i dom men går sätta tillbaka, lister är lite lösa men sitter ändå fast, duschdraperiet är uppknutet med nåt rep eller nåt och nu kaklet. Ojojoj, hoppas verkligen vi inte måste betala för det. Det måste vi inte va?!

Ja och sen när vi skulle åka till nya lägenheten och hämta nyckeln startade inte bilen. Vi fick knuffa igång den men sen dog den igen. Detta resulterade i att Leifs pappa körde hit med deras andra bil och tog med sig den gamla som dom fick liv i igen. Nu har vi den bilen i en vecka till, hade vi fått ha kvar den andra hade vi fått ha den två veckor till, alltså tills flytten är klar.

SÅÅÅÅ, nu måste vi försöka flytta hela lägenheten innan nästa helg. Helt oväntat eftersom vi hade väntat oss en vecka till.
Tack och lov så har J&J bil som vi kanske skulle få låna sen om det krisar. Ovärderligt.

Samt helt grymt att Leifs föräldrar kunde hjälpa oss ikväll.

Nu ska jag lägga mig på luftmadrassen som är hel fortfarande, hoppas jag.

What goes around...

  Ja, igår var jag göttig. Jag var nöjd i allmänhet.

Vad händer? Jo, luftmadrassen hade ett jävla hål och blev platt på en gång. Vi testade dela soffan men det gick inte. Slutade med att jag fick soffan och Leif gjorde en lösning på golvet bredvid. Sötnos.

Vaknade i morse efter typ ingen sömn av ett sms där det stod att min kollega var sjuk. Det är smockat att göra på salongen. Vilken dag, jag är helt slut!

Nu ska jag dega i soffan.

Tidsfördriv!


Leif har hittat en sjukt rolig sida, http://www.stumbleupon.com där folk från hela världen lagt ut sina favoritsidor. Det finns allt från roliga bilder till test och texter.

Tryck bara på knappen stubmle längst upp till vänster för att hoppa till en ny sida!

Nu ligger vi på luftmadrassen, den pyser tyst, tyst. Inte bra.

Nu är det hårfixardags igen!

 Ja, jag är värdelös på att se likadan ut länge! Nu har jag haft den här färgen typ sen valborg. Börjar ha utväxt plus att den är rätt dassig i ett annat ljus.

SååååÅÅÅ. Nu måste det färgas igen. Frågan är ju då om jag ska fortsätta på den här linjen och färga guldbrunt ELLER om jag ska bli kopprig igen. Jag älskar ju att vara det.

Vad sägs?!




Kollade förresten på lite gamla bilder från datorn som var sen i höstas. Jäklar vad både mitt och Leifs hår har växt ändå! Känns skönt!


Det går en film på trean nu som verkar aptöntig. En tjej är på maskerad och har en mask endast över ögonen och då känner ingen igen henne. Bara på film säger jag bara.

Möbler och Twist.


Nu har vi gjort en ordentlig beställning från Ikea. Ojojoj, känns alltid lite pirrigt att lägga ut så mycket pengar men lite lugnare är det allt nu när vi sålt sängen och fått tvåtusen. Lite negativt är att sängen redan är borta och vi inte har någon på två veckor. Heeeej luftmadrass!

Jag beställde lite lösviktsgodis idag när Leif åkte till affären. Det fanns inget på välsorterade Willys (!)så han kom hem med en TWISTPÅSE! MInns inte sist jag åt en sån. Vi delade upp alla godisar så att båda fick lika många av alla sorter förutom av cocosgodiset för dom hatar vi och kastade bort. Vi passar så bra ihop!

Detta har vi gjort idag:

  • Lagt ut sängen på Blocket. Snart är vi 2000:- rikare! Smutt!
  • Planerat veckans mat
  • Handlat veckans mat
  • Diskat
  • Tvättat
  • Plockat lite

Rätt bra ändå va?

Nu ska jag strax knyta mig, hektisk dag på jobbet imorgon.

Guten nacht!


Älska eller inte älska.


Igår hade Ralf och jag en dålig dag. Mitt elaka sår på fingret efter min sylvassa sax hade nästan läkt ihop. Vi satt i bilen när Leif var ute och betalade för parkeringen. Jag höll i Ralfs koppel som råkade ligga över det onda fingret. Helt plötsligt fick hundfan en gnällattack och skuttade omkring i bilen vilket ledde till att kopplet som låg över mitt finger drogs uppåt och mitt sår öppnades och blev ännu större än när det var nygjort. Blod strömmade och jag började känna mig blek och svag. Vi hade inget papper i bilen heller. Ralf var helt bananas och i slutändan jag också. Jag som hade hoppats att fingret skulle få en chans att läka till imorgon.

Idag däremot har har jycken varit exemplarisk! Han sov länge med mig och vi har just varit ute på en perfekt promenad. Han var trevlig och lugn. Passerade två småhundar utan ett ljud, gick fint i kopplet och lyckades vara lite mindre höjdrädd på bron över vägen från sjukhuset. Nu ligger han i fönstret och är fin och tyst. Ahhhhhh!



Stresshantering.


Jag är ledig idag eftersom jag jobbade lördag. Vi har så sjukt mycket att göra. Packa (framför allt), städa, fixa internetleverantör, elabonnemang, överlåtelse av lägenheten, besiktning i nya och gamla lyan, köpa ny säng, sälja den gamla, planera mat för veckan, handla mat för veckan, tvätta, diska och massa mer.

Vad gör jag då? Jo, sitter i soffan och kolla på Oprah. Ojojoj. Vi måste skärpa oss för vi vill inte återuppleva förra flytten.


Vi försökte ta en harmonisk familjebild igår. Det gick sådär:



 


Hej hej!


Nu har vi suttit som klistrade framför datorn några timmar och försökt hitta möbler till vår nya lägenhet. Det har bara rasslat till och gått sjukt fort, nu ska vi flytta om två veckor helt plötsligt! Sjukt stressigt och spännande.

Idag har vi köpt lite kartonger och sopsäckar och jag har städat ihop hela vårt förråd i lägenheten som vi trodde skulle vara sjukt jobbigt men det gick fan bra ändå.

Det kommer att bli så att vi har en hel vecka på oss att flytta så vi slipper stressa och det är ju hur trevligt som helst. Vi stressar dåligt. ÅHHHhHH så skönt det ska bli att komma bort från det här stället! Idag fick jag tända alla lampor mitt på dagen för att det skulle bli ens lite ljust. Jävla bunker.
 
Dagens frågor:

Vart kan man köpa ett ruggigt fint duschdraperi?

Finns det någon som är frivillig att hjälpa oss att flytta? Helgen 8-9:e augusti är det som gäller. Vi klarar det mesta själva men stora, tunga möbler vågar jag inte lyfta nu när min korsrygg äntligen är lite hel igen.


Igår lyckades jag slita mig ur soffan och gå till Kristoffer på en trevlig tillställning och utgång på Trädgårn. Det var kulkul!

Nu: middag.

Ja' fatta' int!



Hur fan kan jag vara så trött redan efter två arbetsdagar? Axlarna och ryggen är helt döda och jag bara stirrar på skärmen utan att blinka. Jag har redan sovit en sväng på soffan och jag längtar redan tills jag får lägga mig på riktigt. Först blir det godis och lite True Blood som vi har gett ett försök.

Vi skulle egentligen hälsa på Jossan och J en svängom men det regnar ju så ini fan att man knappt vågar sig ut. Sen jobbar ju jag imorgon också och måste upp i godan tid. Hoppas vi är välkomna till dom nån annan dag i helgen.

Nu måste jag ta en paus för att gäspa.

Vilken start!


Ja, men vad tror ni händer på min första dag då? Fick tillbaka min sax från slipning och klippte av mig vänster långfinger när jag klippte den första av åtta kunder idag. Oj, oj, oj vad det blödde. Eftersom jacket sitter på en led som böjs hela tiden hinner det aldrig läka, plus att jag ju är blöt om händerna hela tiden så att alla plåster halkar av. Herrejisses, saxen är verkligen ett vapen.

Lyckades ju självklart inte somna igår heller. Så jag är helt sliten nu och känner inte att jag haft fem veckors semester längre. Skulle behöva fem till. Det blir säkert bättre imorgon!

Nu ska vi gå och handla stuff till milkshake. Göttgöttgöttgööööttttt.



Coolt moln va? Ser ut som en drake uppe till höger!

Back to reality.


Nu sitter jag i soffan med en inpackning i håret, det första på över fem veckor. Hoppas innerligt att den ska reparera mitt flrsummade hår och få mig att se ut som en prinsessa imorgon på jobbet.

Känns faktiskt helt okej att jobba igen. Det är väl ett tecken på att jag har haft en bra semester? Och det har jag verkligen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova. 
 
Hör av mig mer en annan dag!

"Klassträff"


Det blir nog bara tre från vår gamla klass som kommer på den stora träffen. Men bättre det än inga!

Om någon som gått i min klass läser detta så ska vi ses ikväll, fredag på Olearys klockan 19.

Hejdå!

Jordgubbs.


Måste bara visa vilka söta te-silar vi fick av Leifs syster!

Dom finns att köpa på Anderssons presentbod i Skelleftä.


Semestrig.


Jag orkar inte uppdatera här nåt när jag har semester, återkommer när vardagen kommit tillbaka. Det är ju inte så många dagar kvar nu.

Skrev ett inlägg igår som verkar ha försvunnit. Konstigt.

Sardinien var i alla fall fantastiskt!
Resten av semestern spenderas mestadels i Burträsk där vi vilar upp oss till max!

Idag har Leif och jag firat vår födelsedag med hela tjocka familjerna till oss båda! Soligt blev det och många fina gåvor fick vi.

Nu ska jag återgå till att göra inget.

Vi hörs!




Förresten! Jag blir så glad när jag får kommentarer, särskilt när Frida Lindström skrev häromdagen! Det var verkligen länge sen! Hoppas du mår bra!

RSS 2.0