Dra åt skogen.


Vi har varit ute på en liten motionsrunda i en militärskog. Ralf sprang i panik från alla blodtörstiga myggor.

Trots vår usla kamera lyckades jag på måfå ta lite fina kort:

Fin utsikt:



Liten och stor:






Mor och son:




Är det bara jag som har problem med uppladdning av bilder? Alla hamnar först längst upp till vänster i webbläsaren. Jag blir lätt irriterad.

Hjälp hitåt!


Jag har gått på stan i några omgångar nu och letat efter ett par fina sommarskor som man kan ha både till vardag och fest. Dessutom tror jag att jag är redo för en liten klack. Har nog med platta skor nu. När jag går där känner jag mig helt borta. Hur ska snygga klackskor se ut? Ge mig hjälp och tips på vart jag kan hitta ett par!

I övrigt vill jag bara höra när det är lämpligt att komma till Skellefteå under de närmsta fyra veckorna? När händer det nåt skoj? Och när är alla lediga?

håj,


Jag vill börja dagens inlägg med en fråga:

Om jag får en kommentar här från någon av er som innehåller en fråga som jag bör svara på, ska jag då göra det i min blogg eller i den som kommenterats? Vad är det för etikett? Tacksam för svar!

Två dagar till semester. Känns underbart och overkligt. Samt omöjligt med tanke på att två arbetsdagar ju faktiskt är 16 hela timmars jobb. Hoppas jag får en underbar semesterpresent. Har även varit noga med att nämna (dagligen) att jag faktiskt fyller år under min semester också och därför borde få min gåva i förväg. Hoppet är det sista som lämnar kroppen, eller hur?

Fick en enormt saftig lön idag. Helt rätt och riktigt med tanke på hur sjukt mycket jag slet under maj månad. Provision är tacksamt.

Ralf får inte längre gå i trappor efter att vi läst råd från proffset. Tackar, tackar! Jag är valptrött. Fast det är helt underbart.


På små moln.



Det är ett heltidsjobb att vara valpägare. Jag tackar Gud tusen gånger dagligen för att jag har Leif. Inte bara för att han är semesterledig och hemma med Ralf men lite. Han är en klippa!

Ralf är söt. Han har lärt sig gå i trappor även fast han halkar rätt mycket. Han har börjat trotsa oss och springa in under bron där det är fullt med små, goda stenar att äta.

TRE dagar till semester nu. Känns som en evighet.


Jag är såld.

 Om ni någon gång letar mig så kan jag lova att ni hittar mig max en centimeter från Ralf. Det är så han heter. Mitt hjärta har växt till dubbel storlek.


Säg omelett!


Nån mer än jag som fått klassfotot från återträffen? Alla ser hur seriösa och fina ut som helst förutom jag som självklart gör nån konstig grimas. På nåt konstigt sätt tycker jag ändå att jag blev bra. Är det illa då? I alla fulla fall tycker jag att 130 pistoler var lite dyrt. Kostade inte hela jävla skolkatalogen typ det förr? Det var tider, ungdomar. Ett bugg för 50 öre och chokladcigaretter tillgängliga för gemene man.

Snart, snart är vovven här! Vi har nog kommit på ett namn men jag tänker hålla det inombords tills vi testat det på honom.

Ha en superb midsommar nu.

I morgon ska jag jobba några timmar och innerligt hoppas att min kund inte kommer.

PÅMINNELSE!


SE ADLRIG MER FOTBOLL.

Mina Vänner.

Hur många gånger ska jag behöva se sista avsnittet av Vänner innan jag slutar ha gåshud under håret? Det är så underbart vackert! Jag vill bara åka dit och vara med dom på en gång. Dessutom skulle jag lätt kunna ta över Chandler och Monicas lägenhet. Kanske bara måla över det lila.

Idag är det sol och fint. Nio arbetsdagar kvar till semester.

Vi har köpt en rött halsband och matchande koppel till vår baby. Han har även fått matskålar. Det ser så overkligt ut när dom står där på köksgolvet. Tänk! Snart är han här!

Aldrig mer!

 Efter fredagens spontana utgång har jag kommit fram till att det här med alkohol är helt överskattat. Det är inte alls skoj att vara helt däckad en hel lördag samt delar av söndagen. ALDRIG MER! Men kul var det! Min bror var i stan med alla sina skogsarbetar-vänner.

Om exakt en vecka är vi föräldrar nu. Valpen heter på sina papper "Deadly Diamond" men det är inget vi tänker kalla honom. I övrigt är vi nästan helt blanka på idéer. Vissa namn poppar upp ibland men inga duger. Det slutar säkert med att vi kallar honom för nåt klassiskt, som till exempel Karo eller Fido.

I alla fulla fall, (ett uttryck som jag idag insett att jag avskyr) så är jag lite nervig. En hund är ju fan en jävla massa ansvar. Dessutom har jag sjukt mycket mindre pengar än jag borde p.g.a. biljettblåsningen, så jag kan inte gå och okynnesköpa en massa söta hundsaker. I morgon ska vi göra vår anmälan.

Leif är ju fröken och har från och med i morgon nio veckors semester. Jag kan inte låta bli att avsky honom lite. Själv har jag två hemska veckor kvar innan det är dags för mig. Jag jobbar ensam på jobbet på midsommar och har lite ångest över det. Detta på grund av att kunderna den dagen är lite osäkra och otäcka. Hjälp!

Visst är det dags för en uppdatering nu?! Ni vet vilka ni är!

Ha ha!


Här kommer en uppdatering!

Nu ska jag dricka öl på balkongen och sen gå och träffa min bror!

Förresten, ni som önskar en uppdatering, varför inte gnälla på Tomas?! TOMAS DÅ?!

Han har inte uppdaterat sen milleniumskiftet typ.

Vill ni ha kaka till kaffet?


Nu är jag hemma. Vi åkte hemåt redan kring två på lördagsnatten efter banden var klara. Eftersom jag tydligen är helt djuriskt åkrädd kunde jag knappt sova alls i bilen under de 14 timmar som resan tog. Jag måste fan gå i terapi eller nåt. I alla fall är jag ruskigt nöjd över att vara ledig idag. Sov 14 timmar i natt i stället.

Festivalen har så klart varit helt fantastisk. Jag tror aldrig att så många vuxna människor i grupp skrattar så mycket som där. Att det man skrattar åt inte alls är vuxet, hör inte till saken.

Kommer inte att rapa ur mig allt som hänt eller setts här. Det orkar varken ni eller jag.

Tyvärr fick hela helgen en tråkig start när det uppdagades att Leif och jag köpt falska biljetter. Vi fick ruinera oss och köpa nya och nu väntar polisanmälan för bedrägeri för den dumme fan som sålde skiten till oss. I min djupaste svacka fick jag för mig att jag skulle ta pengarna till den nya biljetten och i stället flyga hem. Hade verkligen tappat all lust som jag ändå lyckats bygga upp under ett år. Tack och lov kom den tillbaka med besked. Nu är min konto ganska tomt men jag är sjukt lycklig ändå.

Bilder läggs kanske ut senare, här eller på fejsboken. Har inte fått bilderna från dom andra än heller. Våra blev, hör och häpna, inte så värst bra eftersom man inte kunde se vad man fotade.

Nu ska jag vila lite extra. Vi hörs!



(Lite färg lyckades man ju få! Detta är efter duschen!)

Förlamade?


Igår hade jag NITTON unika besökare på min blogg. Inte en enda jävla kommentar!

Ska vi göra så här; om jag lovar att bli bättre på att kommentera, kan ni väl också göra det?

NYA, FRISKA TAG!

Nu åker vi strax!

Håj!

RF


Hemma hos Lindroth-Renström går vi omkring och påstår att vi lider av RF. Vi gillar att förkorta ord så mycket som det går och detta ord är kort för resfeber. Jag vet, vi ska inte utomlands eller så men vi ska lik förbaskat åka 140 mil i dag/i natt/i morgon. Sedan ska vi bo i tält och packa rätt skor, tröjor samt hygienartiklar.

Nu tror jag dock att jag är klar. På senare tid har jag faktiskt blivit bättre på att packa i lagom mängd. Detta är mitt tredje år på Sweden rock och första året tror jag att jag packade för mycket. Ofta slutar det med att man använder ett par byxor och två linnen, resten ligger rent och ihopvikt i väskan när man kommer hem. Därför har jag nu tagit med mig två par jeans i stället för tre, samt cirka fem linnen i stället för åttiofem.

Jag håller även på att odla en ordentlig inombordare som smärtar så till den milda grad. Perfekt tajming, insideburder!

Ser fram emot helgen enormt mycket! Terran och hennes vän ska bli alldeles underbart att träffa!

Tar med mig kameran i högsta hugg. Lite spännande är det allt att inte kunna se hur korten blir förrän vi är hemma. Det är inte utan att jag är lite stolt över att ha smashat displayen.

Ha en trevlig helg nu,så återkommer jag förhoppningsvis.

Alltså.



Programmet Unga mödrar på Kanal 5 är helt jävla vansinnigt. Är danskar så dumma i huvudet på rikt?!

Bilder på saker.

Så här såg vår balkong ut den 11:e maj:



Idag ser den ut så här (observera den egensnickrade trallgolvet som inte syns på bilden):



Nöjding på balkong:



En till nöjding på balkong, fotad av en människa som har förstört kamerans display och därför missar motivet:


RSS 2.0