Ojojoj!



Men herregud vilken lat söndag!

Leif har varit på annan ort så Ralf och jag har roat oss med att sova, vila, läsa, se tv, vila och äta. SKÖNT! Nu verkar dock Raffe lite rastlös.


Snart kommer L hem och då kommer även min middag, dagen till ära från Frasses. IMORGON då jävlar börjar ny-livet!



Hur kan han sova om nätterna?




Seriöst?! Hur kan man se sig själv i spegeln efter man har rippat en annan artists grej och ställer upp i melodifestivalen? Dessutom låter det ju helt stört när han (Neo?) försöker imitera Mikas fantastiska röst. Är det inte kul att komma på nåt eget?


SKÄMMES!!!


/En arg tant









Lite mörkare, lite bättre!



Fick förresten mitt hår färgat igår. Det var sannerligen på tiden!

Mitt framtida mål är att få bort lite av det koppriga och bli mer brun-brun så därför färgade vi mitt hår lite mörkare än vanligt den här gången, samt la i lite kalla toner som neutraliserar bort det varma. Det känns bra men lite ovant! Sen är mitt hår lite väl poröst på sina ställen också så färgen fäster lite ojämnt.

Till bröllopet tror jag att jag som sagt vill vara lite mer brun och kanske några lite ljusare skiftningar i det. Enkelt och elegant!



Tänkte visa en bild på den nya färgen men jag är för närvarande äckligt pms-finnig och platsar därför inte på foton.

Sleepingmorning.


Sitter i soffan med Ralf sovandes innanför morgonrocken. Lyssnar på vad som låter som att någon konstant ramlar väldigt hårt i lägenheten ovanför. Njuter av solen som lyser genom fönstret men är nervös och lite less på kylan.

Ikväll är det dags för popquiz igen. Denna gång blir vi ett oslagbart lag tror jag. Leif, Linda, Robin samt den långa farbrorn som bor hos oss igen den här veckan. Ser också fram emot fredagens fest, det var ett jäkla tag sen vi gjorde nåt i den stilen nu.

För övrigt är jag fantastiskt shoppingsugen. Ska försöka hålla igen på det lite inför trippen till Götet och framförallt New York, även fast det är läääääänge kvar.




Nu: dusch.

JAJAJAJAJAAAA!



Nu är det bokat!


20-30:e juli kommer Leif och jag vara i NEW YORK! Helt sjukt, trodde aldrig jag skulle ta mig dit!

Måste nypa mig i armen lite. Livet är fan i mig bäst!










Det stora äpplet.



Idag efter jobbet gick jag till en riktig träningsaffär och köpte mig ett par RIKTIGA skor. Fick mäta mina fötter för att kolla vart jag lägger kropptyngden, samt jogga på ett band samtidigt som mina fötter blev filmade för att kunna se hur mina fötter vinklas. Utifrån resultaten kunde butikspersonalen välja ut cirka fyra par skor som skulle passa. Två av dom var fantastiska. Ett av dessa var dock rosa och det gick jag inte med på. Därför blev det dessa:




Köpte också med ett par sulor som man ska värma i ugnen och sedan formas de efter min fossing. Dessa går flytta mellan alla skor så att jag kan jobba i dom också. Känner mig sjukt nöjd!




En annan anledning till att jag känner mig SJUKT nöjd är att Leif och jag mest troligt kommer att åka till New York på bröllopsresa. Det är lika dyrt eller till och med lite billigare än att åka på en charter till Grekland och N.Y. känns ju äckligt spännande!



En klassisk Elisabeth-lördag.



Så här blir det alltid/ofta;

Jag är sjukt trött på lördagen. I morse för att jag vaknade halv åtta på min lediga dag och att jag sen har fixat mammas hår på salongen. Går och lägger mig för att "vila lite" och vaknar typ två timmar senare, i detta fall halv sju. HELT mosad i hjärnan. Ont i huvudet, sur för att jag missat hela lördagseftermiddagen och väldigt lite tid för att hitta på ett skit ikväll. Nu är det typ bara att äta och gå och lägga sig känns det som.

Blev bjuden på fest och hade väl inte riktigt bestämt mig men nu känns det som att innan jag hunnit äta middag, duschat och fixat mig så är klockan nio och alltså lite för sent för fest. Särskilt när festen ligger en bit bort och det är apkallt ute. Jaja, nu får jag försöka ladda om och acceptera den mysiga hemmakvällen som jag med all säkerhet kommer ha!



Donnerstag.





Kolla så långt det börjar bli! Eller huuur? Särskilt när jag satt bak det korta håret...


Har varit på gymmet nu och lärt mig lite nya maskiner och fått en rejäl dos nytt träningssug! Känns riktigt bra.


Nu ska vi plocka lite här hemma eftersom mammi kommer imorgon och kanske inte vill få astma av allt damm.

Håjhåjhåj!

Den här tiden på året?



Helt plötsligt tappade jag bara orken. Det känns inte alls kul att träna eller städa eller nåt annat nödvändigt. Motivationen är som bortblåst. Jag försöker intala mig att det är så här man ska känna i februari efter typ ett halvår i mörker, är det så?


Imorgon ska jag då i alla fall träffa en personlig instruktör på gymmet och få lite mer inspiration, förhoppningsvis.
Det kan bara gå uppåt nu!



Funderingar.




Leif och jag har som vanligt lite lätt bröllops-panik. Idag kom vi på att vi inte har utsett någon/några toastmasters. Det är ju tydligen ett rätt stort ansvar så det behövs nån stadig person för jobbet. Den/de jag helst skulle vilja se på den platsen bor tyvärr en bit bort men det kanske inte är ett måste att bo i samma ort? Jag vet fasen ingenting om sånt här märker jag!

Nästa helg ska vi då i alla fall hem till Leifs föräldrar så jag får träffa sömmerskan och kanske få lite rätsida på klänningsfronten. Kanske även ringfronten!












Jo!



Tyyyp så här ser mitt drömhus ut. Kanske inte vill lägga ut drygt fem miljoner på det men ändå!
Jag verkligen älskar garderoben.



http://www.hemnet.se/beskrivning/598456?r=3





Ledig måndag.



Skönt som fan att vara ledig en vardag! Sov tills jag vaknade (10.45) och nu har jag suttit i soffan sen dess och glott på tv. Enda nackdelen är att det inte finns så mycket ätbart hemma så jag måste nog snart ta tag i mig själv och gå till Ica.

Igår var en fantastisk dag! Vi tog en sjukt lång promenad på ett skoterspår i solen, jag och Ralf sov jättemycket och sen avslutades dagen med middag på Allstar och bio. Vi såg Luftslottet som sprängdes och den var riktigt bra! Skönt att ha sett den, till slut.


Här kommer några biler från solen igår:














FredagsMYYYYS.



Nyss hemkommen från stan där jag spenderat några trevliga timmar med Linda. Vi åt först pizzabuffé på Scharinska och tog sen en öl på Pipes innan vi begav oss hemåt. Önskar vi skulle lyckas ses oftare, det är ju alltid så kul när det sker.

Nu borde jag faktiskt gå och lägga mig, har helt fullsmock-bokat imorgon.

Men jag måste duscha och tvätta håret först, kan inte lukta gammal öl inför kunderna.

Imorgon kväll får vi J&J-besök, också det alldeles för sällan! Ska bli kul att träffa magen!

Godnatt.

Två till.



Mycket på arbeit idag så dagen har gått sjukligt snabbt. Bara två kvar till lite sömn! Ska även försöka komma igång med träningen mer i helgen också tänkte jag.



Imorgon efter jobbet ska jag spendera lite kvalitetstid med Linda. Middag och kanske bio. GÖTT!


I alla fall så har jag bokat resa till Gbg nu! Kommer ner på kvällen den 18:e mars och åker hem igen fyra dar senare. ÅhhHHHHH! Så himla, himla kul det ska bli med lite miljöombyte och umgåsning.


Nu ska jag fortsätta med mitt pokerspelande. Jag är rätt bra faktiskt!

Idag invigs dom!




Mina stackars fötter kommer dö. Dom vet bara hur det är att gå på platt mark. Än så länge!

Vad i?!



Varför är det bara mitt hår som aldrig växer?! Jag sparar och sparar och sparar.

Blir ju kortare när det är lockigt också men ändååå! Tur det finns löshår till den 17/7.






Och ja, jag har en öronpropp i örat. Men det tar vi en annan gång!

Motgången.



Idag har varit en helt sanslös dag på jobbet. Hade min allra första andningspaus klockan 14.35. Då hade jag jobbat sen 9.00. Efter det har jag varit liksom död i hjärnan. Haft ont i huvudet också.

Kände redan imorse att jag knappt orkade ta mig till jobbet. Benen vägde bly och jag kom aldrig fram.

Bestämde mig därför för att strunta i spinningen idag. Tror inte det är så smart att ta i för mycket i början eftersom min kropp verkligen verkar vilja säga att den vill vila.

Kör igång igen på torsdag tänkte jag och tar igen mig ordentligt med sovmorgon imorgon. Låter bra!




P.s. Hörde nyss ett dovt panikskri från sovrummet där Ralf var. Fick lätt panik och trodde han hade avlidit. Skickade därför dit Leif. Det visade sig att jycken fastnat inne i täcket och gått vilse. Han försökte ta sig ut genom dom små hålen längst uppe i påslakanet. Puuuuh, tur han lever i alla fall!

Skorskorskoooor!



Idag unnade jag mig de "billigare" skorna. Det fanns bara ett par kvar i min storlek och dom är ju så jäkla sköna!





Nu har jag lovat mig själv (och Leif) att inte shoppa nåt mer i klädväg den här månaden. Det enda jag möjligtvis får köpa är någon typ av träningskläder men bara om jag fortsätter att gå till gymmet. I morse var det TUNGT kan jag säga och spinningen imorgon lär ju inte bli lättare direkt. Det bästa med morgonträning är i alla fall att alla andra dagar känns som sovmorgon. Det är fasen tungt att gå upp klockan sex och sen jobba till klockan sex.


Nu är det fruktstund!


Umeå igen.


Åhhh vad helgen gått fort!

Idag har varit ruskigt effektiv och jag är så otroligt nöjd med allt folk vi har som hjälper oss med alla planer.

Annas klänning är superfin och även näbbarnas klänningar är kanon. (Nu fattas bara min!)

Kockarna är riktiga proffs och maten kommer bli fantastisk!

Oj så positivt inlägg! Lovar att vara lite mer negativ i nästa.


Nu sitter jag och spelar lite poker. Går sådär. Ska alldeles strax göra mig klar för att sova, ska ju nämligen upp och träna före jobbet imorgon tänkte jag. Klarade ju faktiskt av det två morgnar den här veckan, plus ett spinningpass efter jobbet i tisdags, så den här veckan tänkte jag få in fyra träningspass och förhoppningsvis lite skidor.

Bröllopsformen måste finnas där under någonstans!?

Burträsk socken.


Det är lugnt och skönt här. Har hälsat på mormor och morfar, klippt mamma samt vilat i soffan.

Imorgon ska vi kolla in sommarens festlokal, träffa kockar samt umgås med tärnan plus familj.


Nu fick vi besök!






Morgonkaffet är viktigt tycker Ralf.




Modebloggarn.


Alltså! Jag har en längre tid varit helt förälskad i Acnes Pistol Boots. Dock tycker jag att tre lax är något för dyrt för ett par pjucks så jag har insett att jag får vara utan.

Idag hittade jag ett par ersättare! På Nilson för "endast" 1199:-.

Jag gjorde misstaget att testa dom och ja, jag är kär.

FAN! Egentligen får man inte köpa nästan nåt nu när man planerar ett bröllop men jag tycker att vi gör en liten omröstning här. Ska jag? Ska jag int?


Här kommer bilder på skönheterna:


Originalet:





Och kopiorna, som jag faktiskt tycker är ruskigt snygga också:
(Gick inte hitta nån bild att kopiera in så det får bli en länk.)


http://nilson.com/Nilson/Dam/Modeller/Boots.aspx?artnr=251744&nodeID=622




Detta kan låta som ett banalt problem men i min värld just nu är det gigantiskt.













Tacktacktack!


                            


Jag blir alldeles rörd över alla kommentarer och övriga gratulationer! Vi båda tackar från djupet av våra gamla hjärtan!

Känns otroligt skönt att berätta om det eftersom det tar upp rätt stor del av mina tankar just nu. Vi började planera för det redan i somras. När vi var hos min farbror för några månader sen lyckades jag i smyg snappa åt mig detta brudpar som jag tror (?) en gång i tiden har suttit på farmor och farfars bröllopstårta. Får se om dom får ett nytt jobb i sommar eller om vi ersätter dom med några andra.



In sickness and in health.
















17 juli blir vi gifta!

Sköna måndag!


Startade dagen med en timme på gymet och efter det har jag varit som en liten solstråle. Måndagen har bara runnit förbi och det känns inte ens jobbigt att det är fyra dagar kvar till helg.

Blev så motiverad att jag tänkte ge mig ut i spåret om ett tag. Update: det har ju tydligen varit snöstorm så det finns inget spår kvar att ge sig ut i! Har även bokat ett spinningpass i morgon. Helt stört eftersom jag bara kört det en gång tidigare men det här var ett kortare pass, bara 45 minuter så det är nog en bra start.


Idag har Leif och jag ringt tre viktiga samtal som vi skjutit upp lite för länge men det verkar lösa sig alldeles strålande! Äntligen tar det lite fart! Åhh! Att träna är ju sjukt smart om man får må så här bra.

Nu ska jag diska.


RSS 2.0