Nyårsraket!



Jag är sjukt trött idag. Som vanligt när man ska upp och jobba efter några dagars ledighet är det fan omöjligt att somna kvällen innan. Tror jag vred mig till efter ett i alla fall. Dagen har varit fullsmockad och imorgon är det ännu mer.

Skönt som bara den är att jag har en underbart mysig kväll att se fram emot efteråt. Eftersom Leif och jag redan i allas ögon är "äckligt pariga", tänkte vi förstärka det genom att fira in det nya året bara vi två. Och Ralf, såklart! Vi ska laga god mat, äta massa godis, se filmer och kolla på fyrverkerierna från vår fantastiska balkongutsikt. Dessutom ska vi dela på vår champagneflaska som vi fick när vi fyllde år. Blir en tipptoppkväll!



Gott nytt hår!

Dagens kap!



Här följer en bildkavalkad på vad vi lyckats få med oss hem idag. Vi är SJUKT nöjda! Missade att ta kort på vår lilla köksradio samt Leifs nya pjucks.



Var sin komplett nybörjarutrustning till ett väldigt trevligt pris! Synd bara att det är så äckligt kallt ute och att min hals är ond, är lite sugen på att testa.




Dubbeltandborstar! Avancerat!



Detta är min personliga favvo! En låda med...



...en massa små fack i, perfekta för mina öronhängen och halsband! Senast igår funderade jag över hur jag skulle lyckas organisera alla mina smågrejer. Endast 159:- på Boom!



Hämtade också ut ett paket med dessa fräcka boots som jag köpte via Tradera för endast några lappar.



Vi köpte också den här lite töntiga skylten. Den passar så jäkla bra hemma hos oss så vi kunde inte låta bli. Vi älskar vår lya!

Den sjätte dagen.


Nu är min julledighet snart slut och det känns väl inte direkt skoj. Dock jobbar jag lite hoppigt nu framöver på grund av alla röda dagar så det blir lite mer ledighet också.

Känner mig fortfarande exakt lika trött som vanligt och har som pricken över det fått svullen hals. Det är dock inget som hindrar oss från att om cirka en halvtimme ge oss iväg och okynneshandla saker! Vi ska kolla efter en ny tv och skidor men får se vad vi kommer hem med. Förmodligen ingenting eftersom vi är mesar när det kommer till att slå till.

I övrigt inget nytt förutom att det är massa snö men det vet ni ju redan.


Om att vara med varandra men ändå inte.


En sak jag verkligen uppskattar med mig och Leif är att vi kan spendera en hel dag i samma lägenhet utan att för den delen vara med varandra. Vi gör olika saker på var sitt håll. Man får tid för sig själv men utan att känna sig ensam. Ibland tittar vi till varandra och säger nåt eller nyper varandra i magen och någon stund kan vi mötas i sängen för eftermiddagssömn. Ibland äter vi också. Annars gör vi andra saker. Jag har läst ut en hel bok idag och Leif har spelat dator. En helt underbar dag i varandras (o)sällskap. Ett sånt sällskap som man känner sig sjukt trygg med.



Imorgon börjar helvetesveckan. Alla ska klippas och fixas inför julen och jag är beredd på tre dagar utan varken lunch-,vatten- eller kisspaus. Sen får jag äntligen sex dagars ledigt.

Sex klappar fixade!






Fem kvar! Puh, rekordmånga klappar i år! Skönt att vi vet vad ska köpa så man slipper klura mer. Vissa har till och med rim!


Kalltkalltkallt.


Jäklar! Nu är det vinter!

Helt död är jag också, i hjärna och rygg. Måtte det bli jul snart!


Och du KRULL: Jag har faktiskt kollat Blocket.se men där finns det inga bra skidor!

I Ralfs huvud.






Hmmm. Hur ser det ut idag?





Det är MYCKET snö ute....





Termometern visar en skrämmande siffra!






Bäst att hålla sig under täcket!

.






Äntligen har min lugg börjat växa ut till en mer normal längd! Det är alltid kul att testa lite annat men jag trivs bättre i lite längre.

Det är massa snö! Och om möjligt ännu mer kunder. Kommer inte vila något förrän julafton känns det som.

Nu måste jag gå och lyfta upp Ralf i fönstret.



FÖRRESTEN! Nån som vet var man kan köpa billig längdskidutrustning eller någon som har nån till salu?!

Oooops!



Som min kära mor kommenterade i inlägget under (två gånger), menade jag SÅ KLART beach 2010! Förvirrad är jag.



Monday hela veckan.


Jag är så SJUKT peppad på att träna! Vill bara ta ut mig ordentligt! Varför är man alltid mest peppad på att göra det när man är förkyld och börjar hosta om man tar i lite för mycket? Jag vill röra på fläsket!

Vi har bestämt oss för att ta oss i kragen och vara i våra livs form till beach 2009. To be continued...


Nu ska jag kolla efter skidor!

Öm och slut.



Min arm är så otroligt öm! Trodde det skulle bli bättre men det blir bara värre. Hoppas det går över tills imorgon! Annars är vi nog symptomfria båda två.

Gårdagen var riktigt trevlig! Dock råkade jag glömma min mobil i Johannas bil så jag kan inte nås förrän imorgon, om nu någon försökt med det.

Hej å hå!

Som ett moln.

 Så mjukt kändes mitt hår efter användning av mina dyra produkter. Inbillning? Kanske.


Nu har jag en timme på mig att förvandla handduksturbanen på huvudet och badrocken på kroppen till en frippa och en någorlunda okej klädsel. Ska äta med Anna och Johanna och sen blir det julfest med Glesbygd'n!


Ha en trevlig kväll!

Man är aldrig så slut som på fredag kväll.


Vilken vinst!



Vi hade säljtävling på salongen tidigare i höst och Anna, Johanna och jag vann två produkter var. Igår kom dom, ett shampo och ett balsam från ett märke som vi inte har på jobbet. Av ren nyfikenhet kollade vi på internet vad dom kostar och tappade hakan lite när vi såg att prislappen låg på 590 swedish crowns STYCK! SJUKT!

Ska testa underverken imorgon och hoppas att mitt hår kommer vara svallande och fresh efteråt. Med tanke på att det bland annat är champagne och caviar i borde det ju i alla fall lukta matigt.





Besprutad.



Idag efter jobbet tog jag mod till mig och gick till vårdcentralen för att få min svinspruta. Det gick typ på fem minuter från det att jag gick in tills jag kom ut. Perfekt! Än så länge känner jag inga biverkningar, peppar, peppar... Skönt att få det gjort! Återkommer med info om detta!

Imorgon blir det helg med allt vad det innebär! Skönt ska det bli!


Ralf and friends.



Ralf har fått två nya leksaker. Han gillar att ge dem namn och nu vill han presentera sina nya vänner:




Anki. En mjuk, pipande boll som är kul att fånga i luften. På tal om att fånga i luften, i fredags tog han en undulat i luften. Tyvärr ingen leksaksvariant utan någons husdjur...




Mats. En hund av nåt slag som Ralf snart ryckt ögonbrynen av. Han piper också om man biter på magan.




Nu ska vi gå till våra respektive jobb!

Sleepyhead.


Jag har sovit bort ungefär hela förmiddagen. Skönt var det! Dock missade jag Jossans samtal, måste ha varit helt borta.


Nu ska jag börja göra mig redo för att gå till Hud.nu och bli misshandlad i ansiktet. Ska bli både ont och skönt.




Långsamt, långsamt, åhhh så långsamt.



Nu är jag allt lite tillbaka känner jag! Efter att ha jobbat sex dagar i rad direkt efter förra helgen krävdes det en ordentlig sovmorgon i morse för att hämta igen allt jag förlorat. Orkade till och med gå på Peters 30-årsfest igår! I klackskor! Dock skippade vi klubb för pub så fötterna fick vila lite där. Tog det ruskigt lugnt och har därför orkat städa, tvätta och baka saffransockerkaka idag och bjudit både dagmatte och svärföräldrar på fika. DUKTI'!


Resten av kvällen ska spenderas tillsammans med vad som förhoppningsvis ska bli julkort och teven. Funderar på att äntligen använda oss av det underbara programmet Voddler och se någon finfin rulle. Inte att förglömma risgrynsgrötsmiddag. (GÖTTIG? Ja!)

Imorgon är jag ledig också och ska skämma bort mig med en sjukt lång och ordentlig ansiktsbehandling samt kanske också ett möte med Jossan? Ska ringa henne strax och tjata. Kanske avslutar vi dagen med en svinspruta också. Den som lever får seeeee.



Ur gängorna.



Helgen som var tog lite knäcken på mig så jag kommer ta en liten paus från det mesta ett par dagar tills mörkret som omger mig varje dag börjar kännas lite mer hanterbart.

Men kul har jag haft!


RSS 2.0