Bakis-Ralf 2.


Bakis-Ralf.




Igår.


Lite bilder från gårdagen:





Jag som lekledare i musikquiz och min kollega Johanna.



Visst var det ett finfint linne? Endast 149 pix på JC!



Anders in action!



Söt-Linda och Anna från salongen.



Jag omgiven av Jossan och Linda. Gött mos!

Det var alla bilder som jag känner att jag kan visa. Resten är rätt konstiga. Som sagt, allt var kanon igår! Jag är nöjd! Helt nöjd var jag dock inte imorse klockan 9.30 när chefen ringde och sa att det var dags för städning/julskyltning.

Håj!

Ett par saker.


1. Jag är supernöjd med mascaran! Tack Emma!

2. Idol-Johans galna fan som grät hysteriskt är ju helt sjukt.

3. Linda har fått en klippt nacke och jag fick en flaska vittjut.

4. Imorgon är det fest! Nästan allt är klart!

5. Har även hittat vad jag tror blir min utstyrsel för kvällen. Vette fan vad jag ska göra med håret dock.


Trevlig helg!

Nästan helad!


Idag gick det ju superbra hos sjukgymnasten! Det här var sjätte besöket och hon tror att det kommer att räcka med två till och sedan kanske något återbesök efter jul. Mitt bäcken håller sig på plats mellan besöken nu.

Som svar på Långa farbrorns kommentar om att min sjukgymnast är värdelös vill jag bara säga: NEJ! Hon är den enda i Västerbotten som är specialiserad på just mitt problem. Det är något som nästan alltid drabbar kvinnor och därför jobbar hon på kvinnokliniken och är överbokad. I vanliga fall krävs det ca. 10 besök för att bli bra men det är lite olika. Det sura är att varje besök tar fem minuter max så det är lite drygt att ta sig ända upp till Universitetssjukhuset för det. Men jag är nöjd bara jag får kissa utan smärta.

Idag har jag köpt en mascara. Gick på Flygarns tips denna gång. Mycket för att den tvättas bort endast med 38-gradigt vatten och det låter ju bra. Återkommer med synpunkter om det imorgon.


Nu är det bara två dagar kvar till festen och det är rätt mycket kvar att fixa. Har inte heller hittat några kläder än. Har ju alltid klänningen jag köpte på MQ i somras, den blommiga. Jag vet att minst en till av oss ska ha blommigt så. Vi får la se!

Sömnproblem.


Varför klöste jag mig själv i sömnen imorse? Vid näsvingen har jag nu väldigt ont. Så otroligt onödigt.

Klockan ett ska jag till sjukgymnasten, tror det här är sjätte gången. Sist hade det faktiskt gått ganska bra. Sen ska jag jobba men innan dess ska jag köpa en ny mascara, äntligen. Har inte riktigt bestämt mig för vilken än men det får väl bli den jag hittar.

På lördag har vi vår fest på salongen. Det blir ungefär 30 personer som kommer och vi har fixat goodie bags och hela rasket. Enda problemet är att jag inte har nåt snyggt att ha på mig. Vi som jobbar på salongen ska vara lite överdrivna tänkte vi, så att vi syns.

Nu ska jag ta tag i livet.

You lived your life like a candle in the wind...


Idag är det exakt elva år sedan den otäcka olyckan tog min pappa från mig och alla andra. Alla tidigare årsdagar har varit riktigt, riktigt tunga men idag är nog första gången det har känts lite lättare. Vet inte om det beror på att jag mår bättre nu än någonsin förr eller om jag kanske bara har börjat vänja mig vid att livet ska vara så här.

Självklart kommer det dagar när jag saknar honom extra mycket. Ibland kan jag tänka att jag skulle vilja att han och Leif fick träffas. Eller han och Ralf. :)

Sedan finns det dagar när jag känner igen honom i mig. I rösten, tankarna eller andra saker i mitt utseende. På vissa bilder av mig ser jag bara honom. Det gläder mig. Det sista jag vill är att glömma honom. Jag kommer fortfarande ihåg exakt hur hans röst lät i telefon och hur glad jag alltid blev över att höra den.


Jag är SÅ tacksam över att ha den mamma jag har. Hon har fungerat som både mor och far och gjort det med bravur. Hon har fyllt så många tomma rum och offrat så mycket av sig själv för oss. Hon är min förebild på alla plan. Utan henne hade jag inte varit den jag är idag och idag är jag fan en lycklig människa.

Jag vet att jag ofta inte är så djup och att detta kanske låter lite töntigt men det är sant; Var rädda om varandra och ta aldrig någon för givet. Livet är för kort!

(En av pappas favoritlåtar var Candle in the wind av Elton John, därav rubriken. Den nyare versionen kom ju ut som en hyllning till Prinsessan Diana som ju också dog i en tragisk trafikolycka bara några månader före min far.)

Hypothermia.


Det är så kallt här.

Min kund kom inte. Ibland blir man förbannad på sånt. Så jävla otacksamt.

Klänningen!







Här är två bilder på klänningen. Tyvärr är dom tagna med mobilkameran som är rätt dålig.

Vad tycks?

Hej.



Insåg nyss att mitt förra inlägg var bittert, småstadsaktigt och jävligt ointressant. Jag lever inte så galet alla gånger.

Det händer faktiskt inte så mycket i livet just nu. Det är absolut inget negativt. Allt är så bra nu att jag gärna bara njuter av det.


Som sagt.


Vår soptunna tömdes i torsdags. Nu är den full. Nästa gång den töms är på torsdag om nästan två veckor. Tills dess kommer skator att flyga runt och slita sönder påsar och äta våra rester.

DET SKA BLI SKÖNT ATT FLYTTA!


Stormwind!


Det blåser som faaan här. Ralf och jag var just ute och han fick lov att ha på sig sitt täcke. Sen galopperade han hem.

Helgen har ju varit lugn och fattig. Idag har vi sovit mycket. Jag har huvudvärk. Kanske beror på sömnöverskott.

Nu ska jag försöka spåna ut hur jag ska lyckas göra min kund imorgon fin. Behövs en specialare eftersom det är rätt svårt utgångsläge.

Måste även planera det sista inför festen på lördag. Vi har fortfarande inte fixat rätt bord eller kommit på hur kvällen ska se ut. Något tips på aktiviteter som inte för pinsamma eller tråkiga? Har en del saker att lotta ut nämligen. Min hjärna är död.

Fredagsdöd


men ändå sitter jag och försöker pressa ner vin i strupen. Hoppas det går bra. Om vi hörs imorgon återstår att se.

Mitt hår senare år.

Blond på Sweden rock i somras:



Korthårig och galen på avslutningsdagen på skolan:



Brunt, lockigt och välmående hår på fotografering i Göteborg:



Ganska kort och kopprigt med bruna inslag denna hösten:



Ljust guldblond och än en gång lätt galen blick. Tror det var på våren -07



Rött och nyfärgat av duktiga Hanna!



Brunt och kort lugg. Detta var förra årets bläcka med Linda.



Mörkt och löshår. Exakt ett år sen.




Till sist, kopprigt, långt men kort på en sida. Den här bilden togs i slutet av sommaren i år tror jag.




Sååådärja. Vad tycks? Märks det vad jag jobbar med? :)

Dåligt ljus.


Det är så jävla mörkt ute och inne att det är omöjligt att få en bra bild med webkameran.
Min nya färg i håret är mörk och jämn. Mitt hår är rätt slitet och släpper ifrån sig färg ganska snabbt så det hade hunnit börja bli kopprigt i topparna. Men nu är det mörkt! Skönt!



Hittade även en fin bild av mig och min prinsessa:


Färg på håret och hårfärg.


Imorgon ska jag nog bättra på min färg på huvudet. Det ska försöka bli jämnt och lite mörkare. Tyvärr får jag inte klippa så mycket eftersom håret ska hinna bli långt och svallande innan den tionde januari.

Det har hunnit bli en hel del olika nyanser på stråna senaste tiden. När jag sitter vid den andra datorn nästa gång ska jag leta reda på lite bilder på mina olika kreationer så man får se hur jävla snyggt det egentligen var med min blonda kalufs var till exempel.

En kille i 25-årsålden har blivit mördad här i Umeå ikväll. Låter ju riktigt otäckt.

God natt!

Idag är ingen vanlig dag.


Det är min namnsdag idag. Leif försökte lura i mig att burken med kolor han köpt var enbart på grund av detta. I själva verket var det en ren slump att klass 5B sålde dom just idag. Först blev jag ledsen med sen jag glad. Kola är fan gott. Skit i beach -09 och allt sånt skit.

Kvalitetstid.


Kom just på att jag ju har en kamera i datorn. Ingen verkar gladare för det än Ralf!




Nu ska Ralf på dagis och jag ska jobba. Hade gärna varit hemma resten av dagen, det är så fint väder. om två timmar är det mörkt igen.

Ralf ska då alltid vara värst.


Idag har Ralf fått en ny sele som han ska ha när vi motionerar. Inte nog att att han är söt som få, han drar en size zero också.

Alltså, jobbet är så jävla lugnt just nu. Jag längtar tills folk får pengar och börjar strö omkring sig igen. Nu orkar jag knappt smeta mascara på fransarna innan jag går till salongen eftersom det ändå inte kommer nån. Ska förresten ta tag i mascara-frågan när lönen kommit. Min börjar vara klumpig. Har dock insett att min hud runt ögonen drar åt sig mer än andra.

Ikväll är en sån vidrig kväll. Jag sitter i soffan under en filt med datorn på benen och domderar. Ralf är grinig och det är kolsvart ute. Dessutom saknar jag min kamera lite.

Nu får det vara nog!


Jag vill flytta nu. Har ingen lust att städa eller göra fint i den här lägenheten längre. Det är ju inte värt mödan, eller hur?

I morgon är det sjukgymnast igen. Sist gick det inte superbra och jag vet bestämt att det kommer att vara ännu värre i morgon. Det känner jag, tyvärr. Tänk om jag aldrig blir hel?



Min mamma är bäst. Den här helgen var underbar. När jag vinner en triljon ska du få hälften!

Karies biter inte på mig.


Jag klarade mig helskinnad från tandläkaren. Jag är helt chockad! Nu är det två och ett halvt år kvar tills nästa gång. Då är jag nästan trettio och det är skitlänge kvar.

Dagen fortsatte med en snabbvisit till Skellefteå city. Där hittade jag/vi en underbar balklänning. Svindyr men fin. Min underbara mamma bidrog lite så det känns inte lika saftigt. Tyvärr glömde jag kameran i Burträsk så några bilder av den finns inte. Den måste sys in så jag har den inte hemma än. Jag kommer att bli balens prinsessa!

Fy fan så tråkig jag är. Kanske för att jag kollar på Vänner och har en pratande hund vid mina fötter samtidigt som jag skriver.

Stickat är ju sååå inne!


Som den modebloggerska jag är måste jag ju publicera dagens outfit. Mamma har stickat åt mig.



Sätter också in en bild på min brors nya son, Amos.





Alltså, det ilar i typ hela käften. Har bestämt mig för att tro att det beror på att jag gnuggar tänderna mot varandra i tid och otid. Mamma är sur för att jag är nervös och det gör mig ännu mer nervös.

Hörs i morgon om jag lever.

Seriöst?


Fick en kommentar på mitt förra inlägg angående hål/ilningar i tänderna och det var föga lugnande. Ingen annan som kan ge mig en tröstande nyhet? Typ att det ska ila? Jag har panik snart.

Mamma kollar på Svensson, Svensson. Jag leker cool tonåring som vägrar se på sån skit och hellre sitter och chattar på aftonbladet.se.

Burträsk är sig likt och det är ju för väl. I morgon förvandlas lägenheten till salong då min jobbigaste kund ska fixas.

Jag har dåligt om slantar på kontot. Ibland undrar jag varför vi köpte en så pass dyr dator. Jag älskar den ju men ändå. Tänk om jag hade haft dom där 3.500 laxarna att shoppa för i stället. Kommer inte ihåg hur det kändes att bära på en påse med ett nytt plagg i längre.

På måndag ska vi en snabbis in till Skell-hell! Har inte varit där sen juli så jag hoppas att jag hittar. Jag ska testa balklänningar samt även åka buss till Umeå därifrån.

Nu slutar skit-programmet på tv. Då duger mamma igen.

Håj!

Torsdag


har jag idag eftersom jag jobbar imorgon.
När jag slutar ska jag hoppa på en buss och åka hem till mami. Där ska jag träffa min bror och hans nya hund, fixa lite hår samt (tyvärr) gå till tandläkaren på måndag. Har nog aldrig haft så här mycket ångest över det. Eftersom jag aldrig haft nåt hål än är ju skräcken för det första värre än någonsin. Dessutom ilar det lite i en tand. Betyder det att jag har hål?

Jag är annars en rätt sur människa idag. Vet inte vad det beror på. Pms, november eller tröttma kanske. Eller alla tre.

Sommar!



Nu är det vinter och alltså snart sommar. Då är det ju dags för festival(er). Sweden Rock är ju självklart. Jag är även sugen på Arvikafestivalen. Någon som ska dit?  Depeche kommer ju!





Finn en ond pip-kanin på bilden! Observera att detta inte är ett montage! Ralf placerade kaninen där och lade sig sedan med ryggen mot.

Jag är lockad!


Vi har fått in så vansinnigt många kampanjer till salongen nu. Sedan har det även kommit en helt ny serie för lockigt hår, Foxy Curls.Låter ju helt sjukt hett. Ska bli spännande att testa. Självklart kunde jag inte låta bli denna Barbie-liknande väska och det oemotståndliga priset.



Nu ska Ralf och jag sova. Klockan närmar sig fasligt snabbt 23.21.

Tack gode...


Idag inser jag hur otroligt mycket jag ser fram emot att flytta härifrån. Det här fan inte hållbart. Ralf blir tokig och springer omkring som en illbatting. Tänkte faktiskt testa springa lite med honom ute nu. Får se om han vill bita mina fötter.

Klockan tjugo över två ska jag till sjukgymnasten. Det här blir femte gången tror jag och än så länge har det gått dåligt. För varje vecka som går hoppar det hon lagat tillbaka och blir trasigt igen. Hon tror nog inte att jag sköter mig. Jag kan dock garantera att jag inte suttit med benen i kors en enda gång sen förra veckan. Hoppas på jackpott idag.

Fick fina skor på posten. Älskar Tradera.

Monster-Ralf hälsar.


Hair är jag.




Mitt hår är galet nu för tiden. Hanna färgade det superfint i Göteborg och än så länge ser det faktiskt bra ut. Mitt kopparhår skiner igenom på sina ställen och det är svart i vissa toppar men vad fan kan man begära? Frisörer ska ju se lite konstiga ut. Dock är själva kvalitén inte alls vad den en gång varit. Jag brukar ibland ta en tur längs memory lane och ler vid tanken på att mitt hår glänste så mycket att folk i matkön kommenterade det på högstadiet. Nu är det gnissligt, trassligt och torrt. Borde egentligen klippa av minst tio centimeter men om två månader ska jag ju på bal och då måste mitt superkorta nackhår ha hunnit växa ut så det går göra nåt kul av det.

Den 29 november ska vi ha fest på salongen. Innan dess måste jag nog hetta upp mig lite.

Slut på gnäll.


Jag tycker att vi är experter på att klaga över hur jäääävla mycket vi jobbar och hur trötta vi är. Samtidigt varslas det folk hela tiden. När jag går på gymmet EN gång är det en sjukt stor grej och jag måste nämna det för alla. Därför har jag bestämt mig för att sluta jobb- och träningsgnälla. Jag har ett jobb som jag gillar och alla jävla människor jobbar ju heltid. Varför klaga? Det finns folk som tränar tre gånger per dag utan att blinka. En sån ska jag även bli.

Från och med nu blir det inget mer sånt. Däremot kommer det att bli annat gnäll. Snart ska jag till gymmet. Det ska bli kul och inte alls jobbigt.



Ralf undersöker Leifs systerson.

Sen ankomst.


Kom på att jag glömt lägga upp bilder från min tripp till Götelaborg. Tog tyvärr inte så många men här kommer några favoriter:



Världens sötaste Morris!



Mor och son leker.



Tungan rätt i mun!



Bolin och Terran på en finfin bild från finfina Sticky.



Liza och så jag.



Har bara bilder av Hanna från Sticky som är halva eller konstiga så hon får vara med på en bild från förfesten i stället!

Det var det.


WoW!


Har just avslutat ett låååångt telefonsamtal med en person som levererat en underbar nyhet! Jag är så glad för hennes skull och även lite för min egen.

Träna för att träna?


Jag har varit på gymet. När jag stod där på bandet fick jag sällskap av två korta och naturligt nätta snärtor med blonda tofsar. Dom sprang som fan. Jag skämdes. Jag började planera hur fan jag skulle kunna träna upp mig så att jag slipper skämmas på gymet. Är det normalt? Jag hatar gymet. Sen hatar jag även att vara otränad. Nu måste detta fixas.

Vår lägenhet är nog uthyrd nu. 108 mail fick vi till slut. Många hjärtskärande. Jag skulle vilja fixa boende åt dom alla.

Mrs popular!


Om du vill känna dig älskad och eftertraktad har jag ett hett tips. Lägg ut en lägenhet i en studentstad som Umeå på Blocket.se. Jag har hittills fått 45 mail.

Film- och boktips!


Om ni inte har sett eller läst "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist så borde ni absolut göra det.

Riktigt jävla otäck och helt strålande!

Det var inte igår!

När man har legat i sängen exakt så länge som jag faktiskt gjort nu är det ganska otäckt när man väl ställer sig upp. Fotsulorna är liksom avdomnade och det pirrar lite i dom. Anledningen till att vi kunnat ligga här så länge är att Ralf är hos sin dagmatte och har varit där sen igår. Han kommer tillbaka i afton när vi ska bjuda på middag så att hon får se hur Ralf bor.

Igår var vi på fest på en gymnasieskola. Det kändes olagligt. Sen gick vi ut på Coverclub och hade jädrans skoj. Tur att Linda inte lyckades övertala mig att sjunga karaoke för då hade jag nog inte varit lika bakispigg idag.

Såg även vissa saker under kvällen som inte alls var okej enligt mig. Fy för folk ibland.

Nu väntas en hejdundrade frukost. Leif är och handlar. Det blir oftast så eftersom jag alltid lyckas komma med bra anledningar att inte gå. Idag till exempel sa jag att jag var förlamad från midjan och ner. Han verkade gå på det.

Tack för alla mascara-tips förresten. Vissa har jag redan testat och andra lät ruggigt intressanta.

RSS 2.0