Vår tappra hund.







Inte ett klagomål kommer ur hans söta nos. Han lever i denna tratt utan invändningar nästan. Lite svårt att sova med den eftersom han envisas med att sova under täcket och enbart mitt täcke, plus att han bökar omkring rätt osmidigt ungefär hela nätterna. Några dagar till sen är det tratt av!



Valp och hår.

Har fått lite slingor och färg i håret. Så fiiiint!







I lördags fick vi träffa Leifs föräldrars nya valp, Klinga. Så mjuk och underbar! Luktade gott gjorde hon också!






Annars går vi mest och bävar för onsdagen, då Ralf ska läggas på operationsbordet. Hjälp, så nervöst!



Jag har åkt på den.

Förkylningen alltså, har jag åkt på. Snorig som fan, ont i öronen och allmänt tung i skallen. TYPISKT! Men jag känner mig ändå rätt lugn eftersom min kropp är så ond och mör, dels efter träning och dels av förkylningen, så en soffkväll eller två extra är helt okej!

Reminder!

Den första juni är sista anmälningsdagen till vårt bröllop! Vi vill hemskt gärna att alla, även om det kan kännas självklart, anmäler sitt deltagande till angiven mailadress om möjlighet finns. Detta för att vi får en bättre översikt på vilka som kommer. Om man anmäler sig via SMS eller dylikt är det lätt hänt att det glöms bort och man i slutändan står där utan bordsplacering. Har man ingen mail kan man självklart ringa och anmäla sig! Tack för er hjälp!

Bröllopsformen i fara!!



Jag hatar att jag känner förkylningen smyga sig på! Är det nån som har koll på om man kan träna om man bara har lite ont i halsen och mår bra i övrigt? Man kan ju inte vila direkt man känner nåt litet motstånd, eller?

HOPPASHOPPASHOPPAS att det inte är en förkylning utan bara lite lätt ont. Jag vill verkligen komma igång nu, inte bara inför bröllopet men också för att jag tycker att det är sjukt skoj!


Idag gick Ralf och jag på en så kallad långprommizzzz. Råkade vara ute 2.5 timmar och vi gick lite över en mil! Ralf, den lille stackaren, la sig på trottoaren i slutet i stället för att gå och det är inte ofta det händer!



Nu ska jag ta en dusch och sen försöka sova i god tid! Tar med mig träningskläder imorgon och känner hur formen känns.


Fan.



Ont i halsen och nyser som en galning. Så jävla orättvist!!



Jag brukar inte...


...skriva om väder och vind i min sjukt stora blogg. Kanske för att jag pratar om det dagarna i ända på jobbet? Trots det måste jag ändå säga att FY FAN så skönt det är att sommaren är här!

Imorgon är det exakt två månader kvar till bröllopet. Börjar bli lite nervös och panikslagen...

Skönt att jag orkade ta mig till USM för tredje gången denna vecka, idag blev det pump. Kul med lite omväxling från gymmet faktiskt! Känner en enorm pepp och ska nu sista två månader "steppa up" lite, som man så coolt säger på utrikiska. Nu ska det ätas ännu nyttigare och tränas ännu hårdare!! Eller, vi får se! Håller tummarna att jag slipper undan Leifs monsterförkylning så jag kan hålla igång.



Jag är ledig imorgon så jag passar på att sitta uppe lite extra länge. Hoppas på sol imorgon, då tänker Ralf och jag sitta på balkongen och bränna oss.




Vill avsluta med att säga att jag, som inte ens är ett gigantiskt fan, är väldigt ledsen över att Dio dog idag. Fattade nog aldrig att det var så allvarligt ute med honom. Känns väldigt konstigt att vi såg honom på Sweden rock för mindre än ett år sen och nu finns han inte längre.

Ännu ett tecken på att man verkligen ska njuta av livet så länge man kan.





Invigning av skor.



Jag lyckades slarva bort mina inneskor på nåt sätt så idag gick jag på Stadium och köpte nya. Kommer säkert hitta mina gamla typ imorgon, så jävla typiskt. Dom nya kostade i alla fall 399:- och är svarta med lite rosa på. Inte min färg men dom var sjukt sköna! Jag köpte ju ett par fantastiska löparskor tidigare som kostade lite mer än dessa men dom har jag när jag är ute och går/joggar.

Nu har jag då i alla fall skor så jag klarar mig men jag märker att nu när man tränar minst två gånger i veckan går det åt lite träningskläder. Köpte ett par nya såna där tighta byxor häromveckan och dom är så bra att alla andra känns dåliga nu. Idag tränade jag i ett par gamla, stora byxor från Randiga rutan, där jag jobbade cirka två veckor 1969 typ. Dom är ju inte alls anpassade för att tränas i och eftersom det var äckligt kvavt idag insåg jag verkligen hur lite dom andades.

För övrigt så är det grymt att träna en fredag kväll när det är uteserveringsväder! Tror vi var fem stycken där idag. När jag stod och svettades på crosstrainern öppnades himlen och regnet vräkte ner. Log lite för mig själv när jag såg enorma blixtar på himlen och tänkte på alla som satt ute med en kall öl och just hade tänkt: "Det häääär är liiiiiivet!". PANG, så fick dom sitt straff! HAHAHAHAHAHAHAAAA! Nämen, det blev ju fint väder igen så allt är bra igen.


Imorgon ska jag jobba. Det var väldigt varmt på salongen idag och imorgon ska det bli ännu varmare. TACKARRR.







KÄRstin.



Vi är nyss hemkomna från ett besök hos Kerstin. Ja, Jossan och Jonas var självklart också hemma men dom hamnar lite i skymundan just nu. Lyckades få fina bilder med huvudpersonsprinsessan tillsammans med alla fyra vuxna så jag tänkte redovisa dessa.

Börjar med mor och dotter:



Far och dotter:



Elisabeth och Kerstin:



Leif och Kerstin:



Till sist Kerstin alldeles ensam!





Jag är kär!



Godnatt!





Söndag igeeeen.



Fasen vad tiden rinner iväg! Igår var riktigt trevligt, fixade ju hår på styvsyster + dennas dotter. Sen cyklade vi till Stömpilen och tillbaka (11km!) och shoppade lite fina plagg båda två. Fortsatte med middag på Bishops eftersom Lottas hade en timmes väntetid på maten. En sväng på Waynes och sen en öl på Costas i trevligt sällskap.
Hemma vid tolv och klev upp tolv timmar senare. Ahhhhhhhhh!


Ralf har varit på dagis hela helgen och idag testade vi hämta hem honom. Det gick sådär. Han bara tjuter och gnäller så han fick åka tillbaka. Tur att vi har världens i särklass bästa dagmatte. Vad hade vi gjort utan henne?!

Leif har varit duktig och gymmat och jag tog en joggingrunda i det sköna vädret. Nu väntar årets första grill och sen tror vi på bio.



För övrigt är jag sjukt less på folk som beter sig och anser sig vara lite bättre och bara trampar på folks känslor. Sådetså.



Helg!



Sjukt lugn kväll. Lite taco, en god öl plus en snus. Soffläge.

Imorgon blir det besök av Anna och Emmy! Det blir lite hårfix, ska bli kul!

Måste även försöka få in lite träning någonstans. Ska försöka att inte slappa till mig den här helgen som man alltid gör annars.

Jorå s'att, att att att...


Måste till Göteborg snart också! Fylla i min armkonst! När ska jag åka?!



Framsteg!



Kollade just lite mått och vikt, bara för skojs skull och insåg att jag snart tappat ett kilo (mycket för mig eftersom jag bara vill bli av med 2-3) och även förlorat 2 centimeter runt rumpa och mage! Så underbart! Det har inte ens varit jobbigt, bara kul. Jag skulle kunna träna varje dag men det är så svårt att hinna med. Kommer hem kring åtta både tisdag, onsdag och torsdag nu, så det känns lite jobbigt att göra det de andra dagarna med.

Nämen vilken pepp ändå! Det känns ju inte direkt av men jag känner mig lite hårdare på magen och om jag spänner riktigt noga så känner jag min triceps! WOOOW!



Tack även för kommentarerna, det värmer!


Jo.



Just nu går livet liksom runt i någon sorts ekorrhjul (varför säger man så? En ekorre sitter väl i granen?).
Sova, jobba, träna, äta och ha en hund full av hormoner. Det är som det.

Så jag har som inget att skriva om. Det sjuka är att även fast jag inte skriver har jag omkring 40 besökare här per dag. Hur?! Vilka?! Jag blir som inte så inspirerad av att skriva när det dels inte händer nåt att skriva om och dels när det smyger omkring mellan 40-80 pers här och nästan ingen ger sig till känna och får mig att bli uppmuntrad.



Jag ska försöka skriva mer, eftersom jag själv mår bra av det. Tyvärr är det så att jag kommer på bra saker att skriva när jag jobbar, cyklar eller tränar men då sitter jag ju inte vid en dator, eller huuur?! NEJ!



RSS 2.0