Santa Maria tex mex!






Byttan med guacamolen är för stor för att rymmas på bild. Detta sköljs ned med varm folköl.

Say hello to my little friends!


Jag älskar produkter så till den milda grad att jag har för många. Ofta hinner dom bli för gamla för an användas när mer än hälften är kvar. Därför blev jag alldeles tårögd av lycka igår när vi fick in massa grymma produkter i miniformat. Dom är ungefär hälften så stora som originalen men kostar ynka 69 kronor styck. Den rosa till vänster till exempel, kostar 299:- när den är dubbelt så stor. Jag har ingen aning hur det här går ihop. Det enda jag vet är att när man dessutom drar bort personalrabatten är det nästan som att få saker.

Ska bli extra kul att fixa håret idag!


Lördaaag.

 
Här kommer lite bilder. Ska som sagt fota lite på lägenheten samt utanför den och visa. Ni måste ju få se vilket radhus vi bor i!



Leif och Tela. Hon är en otroligt söt jycke. Hennes mamma Jossan bor cirka två minuter från oss så vi hon är ofta och hälsar på sin gudson Ralf.



En suddig bild på min stackars lugg. Kommer nog spara ut den på en gång. Mitt övriga hår är lite för kort än för att luggen ska passa sig. När fan ska jag lyckas få långt hår?!



Ralf är trött efter dagens besök.

Leif har hittat sin rätta plats och står nu och diskar. Jag skyller på att jag har händerna blöta hela dagarna och inte vill riskera att bli överkänslig och på så sätt slipper jag diska.

Kvällen som sådan blir ruskigt lugn. Jag är sugen på lite folköl och guitar hero/singstar. Det ska styras upp!

Nu blir det en dusch.

Hej från soffan.


FINALLY! Internet i hemmet! Dock är det inte säkert att det är vårt internet, kundtjänstfolket var lite osäkra eftersom vi fått en uppkoppling som är en miljon gånger långsammare än vår vanliga.

Jag har jobbat ikväll och nu har vi smällt i oss hemgjorda hamburgare. Inte alls nyttigt.

Hundkursen i helgen är inställd för vår del också. På anmälan stod det att kursen skulle hållas i Umeå men nu har vi fått reda på att den är i nån jävla bygdegård drygt en mil utanför stan. Vi tar oss inte dit! När Leif ringde och drog tillbaka anmälan fick han också reda på att vi måste betala 700 spänn för att vi avbokade så nära inpå. Så jävulskt alltså. Det är ju falsk marknadsföring. Jag ska stämma!


Vi firade två år igår förresten. Det kan låta töntigt och kort för vissa av er som har decennium-långa förhållanden bakom er men för mig är det grymt! Allt är fortfarande så fint och underbart så jag är helt nöjd.

Nu är jag i alla fall tillbaka! Ska försöka fixa lite roliga bilder på lägenheten och visa hur det ser ut. Myyyycket jobb kvar än så länge men det artar sig! Bjuder på en balbild så länge:


Fotvård?


I julklapp fick jag och mina kollegor ett presentkort på ett ställe här i närheten som utför diverse behandlingar. Vi fick välja mellan ansiktsbehandling, aromaterapi, massage och fotvård. Efter att Johanna blivit lite lätt misshandlad på sin massage i måndags bestämde jag mig för att testa lite fotvård. Har aldrig någonsin gjort något sånt och jag tycker synd om den som ska utföra det på mig. Helt sjukt att det tar 75 minuter också. Vi får se om det blir ett fint resultat, fick tid den 7:e februari.

Nästa helg ska vi på hundkurs med Raffe Renström hela helgen. Han ska äntligen bli väluppfostrad. Känns jävligt drygt att lägga en hel helg på det men hellre det än en kväll i veckan i tio veckor. Hoppas bara den ger nåt. Kanske att han slutar stänga av öronen när han är lös? Eller att jag inte får glömma bajspåsen hemma mer?

Sitter på jobbet som vanligt. Om en vecka har vi förhoppningsvis internet nu. Vilken lyx!

Det är så jävla lugnt nu. Ingen har pengar. Lönen kommer på fredag, det märks. Idag har jag haft två kunder. Herrekors.


Tröstade mig med att köpa en gigantisk hårinpackning. Nu känns det lite bättre.

Jamen, just det!



Det blev ju en hästlugg! Bild kommer kanske. Min chef sa att jag såg asiatisk ut i den. Det borde väl vara en komplimang? Eller?

FÖRRESTEN! I sommar är det ju en festival i början på juli som heter Arvikafestivalen. Ett av mina favvoband Depeche Mode kommer dit så jag måste ju åka. Leif är också sugen men vi vill få ihop ett grymt jävla gäng som ska åka. Någon som är sugen? Det har släppts många bra band redan men kommer fler närmare sommaren.

www.arvikafestivalen.se är adressen till deras hemsida. Häng på nu!

Saker jag ska bli bättre på:


* Gå i och köpa högklackade skor.

*Använda läppglans.

*Svara i telefon/ha på volymen (lovar inget här!)

*Lyssna på musik.

*Upptäcka ny musik.

*Umgås.

*Hålla rent och snyggt.

*Fixa mig själv. Det är kul att känna sig snygg.

*Motionera.

*Tro på mig själv.



Det får räcka för den här gången.

En vecka till internet! Kanske.

Ja, jävlar.


Jag saknar internet så det värker i mig. Jag känner mig helt utanför utan msn. Vad har jag missat?

Samtidigt är det rätt skönt att inte sitta vid datorn så mycket. Igår gick jag till exempel och la mig okristligt tidigt i stället.

Sitter på jobbet där det är ap-lugnt. Januari är riktigt tråkigt faktiskt. Leif och Ralf kommer snart förbi och då ska vi köpa biljetter till både House of metal och Sweden rock! Sen blir det bröd och vatten resten av månaden men what the heck. Måste börja ha saker att se fram emot nu.

Funderar även på att boka tatueringstid. Dit jag vill gå är det riktigt lång väntetid så om jag bokar nu hinner jag kanske spara pengar tills dess.

Nu måste jag börja ta tag i saker va. Umgås, träna och påta. Det ska bli mina slagord. NU JÄVLAR!

...


Balen var underbar!

Har aldrig känt mig så fin och lyxig förr.

Bilder och mer info kommer nog säkert nån gång men då måste jag få internet först.

Då är det bestämt!


Hästlugg it is! Var egentligen nästan säker på att jag ville göra det redan innan jag frågade er men nu efter denna underbara respons så känner jag mig ännu säkrare.

Lugnt på jobbet idag. Därför kan jag tjuvskriva lite till.

Ikväll ska Leif få en liten makeover. Skägget ska klippas, håret färgas och andra saker som behövs inför en bal.
Själv får jag gott vänta till imorgon efter jobbet och hoppas att chefen inte kletar hårfärg i min panna som fastnar där.

Vet ni, det finns fan inget att skriva om egentligen. Det spösnöar ute och livet är lite vadderat just nu. Jag lever i någon sorts bubbla och där händer absolut ingenting.

Ska försöka leva ett mer actionfyllt liv när jag orkar.

Bus-hej.


Hej, jag bus-bloggar från jobbet. Har slutat och sitter här i kassan i mörkret.

Ute är det cirka tusen minus så jag är inte så sugen på att gå hem. I övrigt är jag väldigt sugen på att gå hem för lägenheten börjar bli riktigt mysig! Ska lägga upp bilder när internet någon gång startar igen.

Resten av veckan kommer att gå i hårets tecken. Jobb samt fixa Leifs, mitt och chefens hår efter jobbet imorgon och fredag. Har iiiingen aning om vad jag ska göra med håret på balen. Ingen som helst jävla aning.

HJÄLP!

Nu ska jag tjyv-färga ögonbrynen och sen smita hem.

Håj!

Ja eller nej?

 
Tycker ni att jag ska ha kvar min långa snelugg?



Eller klippa en rak hästlugg?




Ingenting kommer givetvis att hända innan balen då jag behöver varenda strå jag har på mitt stackars huvud men alternativt sen.

Ursäkta mitt eviga tjat om denna bal men jag är lite exalterad faktiskt! Samt lite nervös att jag inte kommer att behöva sy in klänningen längre efter allt osund leverne på sistone.

Leif provade sin frack idag och såg ut som en man hämtad från ett svart-vitt foto från 1800-talet. Tror skägget gjorde mycket. Frack är fan inte så snyggt men han var ändå lite stilig.

Godnatt!

Ett pip från en skeppsbruten.


Nu är vi hos Leifs föräldrar och lånar lite mobilt bredband. Man känner sig helt utanför utan internet har jag märkt.

Flytten är i alla fall äntligen över och det var fan en av dom värsta jag varit med om. Den enda som kan knäcka den måste ju vara den från Södra vägen till Kortedala när vi körde med släpet öppet förbi Liseberg. HUGA!

Imorgon skall balklänningen sys in och hämtas. Ska även passa på att umgås lite med Emma Lu, det var sannerligen ett tag sedan!

Nu ska jag vara trevlig här. Återkommer när vi är i Uppsala till helgen!

RSS 2.0