Kokande.


Är det bara jag som sitter klistrad framför teven varje torsdag mellan 22-23 och ser Gordon's kitchen nightmares?

Jag tror aldrig att jag kan bli så arg som jag blir när jag ser det. Hur jävla dumma får folk bli?!

Samt att man ju tappar allt sug efter att äta på restaurang någonsin mer. Tänk om alla kök ser ut så? Mögel och dryga kockar?

Jobb eller underhållning?


Trots förslitningar i axlar och sena arbetsdagar så måste jag faktiskt säga att mitt jobb nästan aldrig känns som jobb. Dagen hittills har spenderats med att prata spöken, druckit latte och sett en 57-årig kvinna dansa över salongens golv. Den senare händelsen var faktiskt rätt kul/otäck. Personen i fråga stod här inne i säkert 10 minuter och pratade non stop. Jag själv som brukar vara rätt rapp i käften hann få ur mig cirka tre ord. Sedan dansade hon och gick. Borde kanske nämna att hon sa något om någon diagnos som hon hade haft i 30 år och att hon låtsasboxade mig. Som sagt, alla dagar bär på överraskningar!

Jag funderar rätt starkt på min framtid här på salongen och har fått lite svaga planer som jag ska lägga fram för cheferna någon dag när jag vågar. Jag är otroligt sugen på att utvecklas lite inom yrket och få utlopp för min  rastlöshet som gror i mig!

På måndag har jag möte på banken också och det känns nödvändigt. Där känner jag mig trygg på något sätt. Ska diskutera min ekonomi och förhoppningsvis lägga upp allt lite smidigare så att jag kan börja spara lite pengar till min och Leifs drömresa och drömhund!

Känner mig lite piggare idag så jag hoppas att kvällens träning blir grym. Bara två uppstigningar kvar innan den sjukt långa vilan på söndag!

Snart MÅSTE jag åka till södra Sverige!

Baring.


Den här perionden på året är den värsta. Man tror att våren är på väg och börjar bli liiite piggare när allt sedan förstörs av en dags snöstorm som ger meterhöga drivor. Jag måste verkligen skaffa något att se fram emot. Just nu hoppas jag att det blir en liten jycke men det är för tidigt att säga än.

Det börjar komma igång på jobbet nu efter årets fattigaste månader och jag är tröttare än på länge. Träningen blir lidande eftersom mina ben väger bly efter att jobba ensam nästan hela tiden nu också. Hur ska man bli pigg? Jag vet att träning ska göra en pigg men det funkar inte just nu. Kanske måste ta i lite mer? Köra varje dag i stället för var annan?

Längtar tills denna sexdagarsvecka är över. Då ska jag sova och bli trevlig.

I helgen flyttar min mamma. Det känns konstigt. Mamma i en lägenhet och vårat hus sedan för alltid tomt på dom ursprungliga inneboende.

Godnatt!

Dödvin.


Att ställa sig på ett löpband dagen efter man druckit ohyggliga mängder Maurorödvin är ingen hit. Svetten trängs i porerna och illamåendet är ett faktum. När dessutom ens pojkvän, som blev fullast igår, mår bättre än en själv blir man ju fan helt tokig. Allt förstärktes av en kille som sprang så jävla högt på ett band lite längre fram. Hans löpstil kan liknas vid en stövarvalp som inte alls har koll på sina ben och han klampade så högt att han överröstade hela gymet. Till hans försvar måste jag säga att han sprang otroligt länge. Undrar hur många kalorier han blev av med? Jag gav upp min kalorikamp idag och "lät" Leif vinna. Visst är det orättvist när folk som förtjänar att vara mer bakfulla än en själv är sjukt pigga och alerta?

Trots mitt illamående idag var gårdagen väldigt bra. Jossan och jag ses alldeles för sällan och hennes kille verkar vara bra för henne. Tyvärr hatar jag dom lite eftersom dom ska åka till Tanzania på fredag. Jossans pappa bor lite här och där i världen och hon åker till lite olika länder och hälsar på. Dom hade visst 35 grader nu. Jag kom på att jag inte varit utomlands sen just Jossan och jag var på den underbar ön Kos när vi var 19. Kanske dags snart?

Nu är snart badrummet klart! Vi har till och med fått ett nytt handfat, som har hunnit med några läckage. Nu verkar det vara vatten som läcker från toan i stället. Men det ordnar nog hyresvärden. Han måste dessutom sätta upp taklisterna. Sen är vi good to go! Helt otroligt att få duscha igen!

Kvällen som är kvar skall spenderas med ost, kex och en chokladmuffin. I morgon ska vi börja ett nytt liv! (ELLER HUR?!)

För er som har funderat sedan i fredags; ja, jag köpte skor på min lunch. Två par för NITTIO kronor. Otroligt!

Spöken, finns dom?


När jag kom till jobbet i morse låg det en inpackningsburk mitt på golvet, liksom utplacerad. Hyllan där den ska stå är full så den kan inte ha ramlat därifrån och den ligger inte på sidan eller så utan står perfekt på sin lilla runda botten. Jag kan inte annat än undra vad det är som pågår. Huset är äldre än Gandalf och enligt mina chefer har det dött en tjej i källaren.

Klippte en tjej som jobbar på en för mig rätt okänd skoaffär. Hon avslöjade att dom har en sjuk rea och säljer finfina skor för 20-50 spänn! Lagertömning kallas det visst. Jag vet att jag är pank men kostar dom 20 kronor kan man ju inte låta bli! Ska nog ha vägarna förbi där på lunchen.

Detta är första gången jag uppdaterar bloggen från mitt arbeit. Eftersom det är veckan för lön är det fan ingen som vill klippa sig och därför kan jag i lugn och ro sitta här i kassan och skriva. I och för sig håller killarna på pizzerian mittemot koll på mig och klagar när jag sitter vid datorn mycket. Dom kan fan knåda deg i stället! Jag är glad att man slipper ha såna här gigantiska fönster hemma. Apan i buren är inte min favoritkaraktär. Chefen brukar skryta med att vi har stans största skyltfönster.

Snart lunch och sen bara killklippningar. A.k.a. extremt stickiga strumpbyxor vid dagens slut.



I övrigt är jag inne i en lite tung period just nu. Hoppas jag tar mig igenom det snart och då lovar jag att jag ska bli mer social och vårda mina vänner och bekanta! Jag tackar än en gång min lyckliga stjärna för att jag har Leif. Utan honom är jag halv!

I morgon kommer Jossan och hennes Frasse på besök!

Nu ska jag tvätta handdukar.

Varför?


Vi är ju så jävla dumma så vi tog en vild chansning och trodde att duschen skulle vara klar när vi kom hem från gymet nu. I stället sitter jag här i svettiga kläder medans våran hyresvärd skruvar rör i badrummet. Som det känns just nu kommer det att bli en tvättning med deodorant. Jag fick förresten rakhyvlar på posten idag så nu är duschen ännu mer efterlängtad! Jävlar vilket as till rakhyvel förresten! Verkar svår att använda men jag litar numera på Mia gällande jävlart allt.

Lägenheten ser ut som en byggarbetsplats med extremt mycket disk överallt. För en gångs skull längtar jag efter att städa. Leif har även varit duktig och möblerat om i vardagsrummet och vi har en testvecka nu. Verkar lovande!

HEJDÅ.




Fortfarande misärigt.


Vi har fortfarande varken vatten eller toa. Däremot har vi nu ett fint golv inne i badrummet, alltid något! Förhoppningsvis är det klart i morgon. Tills dess får vi låna hyresvärdens wc.

Det här är en tråkig vecka. Sjukt lugnt på jobbet och inga pengar eftersom lönen aldrig vill komma. Tvingade vår fjärdeårselev att färga mitt hår i alla fall och jag tror att det blev rätt fint. Kan försöka få med det på nån bild lite senare.

Gårdagens träning var inget vidare. Jag var trött och orkade knappt röra mig. Till råga på allt åt vi Frassesmat idag också och då känner man sig ännu värre. Men vi skyller på att vi inte har vatten hemma och då är det rätt svårt att laga mat! Eller hur?

Vår lilla elev är från samma stad som flickan som blivit mördad. Det står i alla tidningar. Hon visade mig hennes bilddagbok idag och det kändes riktigt snuskigt äckligt att se och försöka förstå att hon är död. Eleven ska åka hem igen på torsdag och är lite nervös över det. Obehagligt med en mördare som går lös! Huga!

...


Vi har nu ingen dusch, ingen toa och inget rinnande vatten.

Perfekt hem till en människa med kronisk UVI!

Move that bus!


FÖRE:





EFTER:





Vi har tyvärr inte lärt oss den nya kameran än, så bilderna kanske inte är på topp.

Vad tycks?

Tax schmax.


Nu är hundrackarn borta. Lite skönt, lite tråkigt.

Vi håller på att måla och göra en liten mini-makeover i hallen. Lägger upp bilder sen!

Igår tränade vi rätt hårt och jag har knappt träningsvärk idag. Jag är faktiskt lite besviken. Tyckte mig dock märka lite resultat, magen såg lite mer vältrimmad ut när vi kom hem från gymet. Det trollade jag lätt bort med massa bullar som vi hittade i frysen samt rätt många ballerinakex. Kexen åt jag bara för att Tomas skröt över att ha fått ett helt paket av sin chef för nån dag sen och sen dess har jag varit sugen.

Annars är allt bra. Jag är fattigast i världen även fast jag jobbar heltid. Det är sjukt hur jävla mycket utgifter man dragit på sig. Hur kommer jag någonsin att kunna spara ihop pengar till min drömresa?!

Att vara fattig resulterar i att helgerna ofta blir lugna och det känns alltid tråkigt ända tills det är söndag och man inte är bakis. I stället åker man och handlar upp resterna av sitt presentkort på Åhlens och gör om hallen.

Taxamma bilder.


                                 
                   


 

Tax så mycket!

            

Det här är Sture, Leifs föräldrars striphåriga jycke. Vi ska ha honom över helgen och även bilen. Jippie! Här ska köras/åkas!

Dagens besök på sjukhuset gick bra. Får veta resultatet inom två veckor. För er som undrar, så röntgade jag njurarna och urinvägarna. Det var rätt obehagligt plus att man måste laxera sin stackars mage innan besöket. Jag är helt tom och konstig i den nu. Inget jag rekommenderar.

Ikväll är det en kanonfilm på Svt klockan 22.00 för den som inte har några planer.

Bränd bog!


Eftersom det är alla hjärtans dag idag, bestämde vi oss för att vi skulle få slippa träna. I stället blev det solning för att få duscha. Jag lyckades bränna benen, så jävla klart.

Detta leder mig då tillbaka till att jag är duktig på att bränna mig när jag ska visa mig utan kläder. I somras var jag faluröd över hela kroppen när min granskande kusin skulle massera mig. Ontskönt skulle man kunna säga. I morgon ska jag ligga i bara trollerna i en jävla röntgen och visa mina ben som endast är brända på under- och översidan. Sidorna är vita. Fan, så klantigt. Har i alla fall inhandlat en ordentligt par maxi-trosor i dag så jag slipper blotta mig för mycket.

Leif bjöd på indisk mat idag och jag bjöd på solning. Kort och gott, en perfekt alla hjärtans.

Förresten, i morgon kommer det en tax!

Jobbskolkarn.

Idag gick jag hem från jobbet vid två. Dels har vi sjukt lite att göra just nu och dels har jag lite förberedelser att göra inför morgondagens besök på Norrlands universitetssjukhus. Jag är rädd! Har aldrig ens varit där inne tror jag och det är så stort! Tänk gärna lite extra på mig i morgon bitti mellan 8-10.

Nu har jag varit på Apoteket och inhandlat lite saker, tandtråd, nån konstig tandborste samt smärtstillande preparat. Hoppas snart detta går över.

Aooouch!


Jag har en visdomstand längst ned till höger i gapet som göra så förbannad ont just nu. Tandköttet är för litet för den känns det som. Jag vägrar uppsöka tandläkare förrän jag haft ont i minst fem arbetsdagar. Därför tänkte jag höra om någon har nåt bra tips som dämpar smärtan?

Droger?

Ännu mer smieutt!






Jag har världens bästa chefer! Idag fick jag denna underbart fina I-pod nano! Visserligen står det L'oreal på baksidan av den men det skiter jag fullständigt i! Jag är ingen teknikgalning men den här gör mig verkligen lycklig.
Skönt att slippa betala cirkus 1200:- för den också. Man kan inte låta bli att känna sig lite uppskattad på jobbet en dag som denna.

Hantwerk.


Jag avskyr att bli väckt före jag ska upp. I morse knackade det på dörren vid kvart över sju och in klampade hantverkaren, en man i 50+-åldern som såg ut som en pojke i en vuxen mans kropp. Betedde sig lite så också.

Vi fick i alla fall välja golvmatta och väggfärg. Det blev grått golv och vita väggar. Tråkigt men snyggt!
Tyvärr kommer detta inte att komma på plats förrän efter helgen. Efter helgen kan ju innebära på måndag eller om två veckor.

Jag är faktiskt inte alls sugen på en lång arbetsdag just nu. Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där man inte kommer hem kring halv sju och äter middag tidigast sju. Känns som att livet blir så kort.

Idag eller i morgon SKA jag fasen ha snärjt till mig en i-pod för ett ej hutlöst pris.

Det rör sig!



Nu är det tydligen torrt i vårt badrum för fläkten är borta och golvet är lite mer på plats. Det är overkligt tyst här hemma nu. Hoppas, hoppas, hoppas vi får duscha hemma snart igen! En sådan lyx!

Tack för era åsikter om mitt hår förresten! Måste dock flika in att det ser mycket finare ut på bilden. Jag har en utväxt på minst 5 cm, men eftersom jag små smart kammar håret framåt syns det inte alltför mycket. Utväxten i sig är tvåfärgad sedan en misslyckad färg för några månader sen. Frisörer är sämst på att fixa varandras hår helt enkelt.


Jag ska lägga mig i soffan en sväng och förbereda inför träningen. Icket sugen idag.

Nu är det upp till er!



Jag vet att jag tjatar mycket om hår men nu börjar det vara lite panik! Vi håller på med vår nya hemsida på jobbet nu och jag har lyckats få rollen som webansvarig. På den nya sidan skall lismiga bilder på personalen läggas upp och nu är det dags att bekänna färg.
Det är hög tid för röstning: A. Mörkare B. Ljusare eller C. Samma som nu?
Alternativt lite kopprigt?

HJÄLP!

Måndag...





Förutom att det är måndag och man är allmänt död så har jag inget att klaga över idag. Kanske att jag för andra gången (förlåt Emma) måste ge upp spanskan. Heltidsjobb och halvtidsstudier är lite svåra att mixa plus att jag kommer att missa massa lektioner nu dom kommande veckorna när cheferna flyttar in i sitt nya hus och lämnar mig ensam på salongen. Man får bara missa 25% av lektionerna. Jag får helt enkelt lära mig spanska när jag blivit rik och kan anställa en privatlärare.

Vi har en praktikant på jobbet nu i två veckor. Hon är 16 jordsnurr och går första året på frisörskolan. Hon står och kollar på en när man klipper och jag tror att det är rätt bra. Jag blir nämligen helt nervös och tvingar mig själv att jobba bättre än bäst. Låt oss säga att mina kunder har varit nöjda idag.

En positiv sak med jobbet är även att jag ska få mitt tränings/duschkort betalt till hälften av cheferna och att jag smöra till mig en svinigt billig I-pod nano i morgon.

Ikväll = tvätt och matkväll. Vi ska bestämma vad vi ska äta resten av veckan, annars slutar det med att vi äter varma mackor eller nån sån shit varje dag.

Leif är förkyld och spelar krigsspel.



Idag har jag känt mig som en gympingkvinna. Dock utan stringbody ovanpå tightsen.

Fitness.



Säga vad man vill om Leif, men han är tamigfasen den bästa träningspartnern man kan ha. Om det fortsätter att vara så här kul att träna kommer jag att bli ett muskelmonster inom kort!

Nu har vi städat och belöningen är inte helt oväntat några avsnitt T.P.

Det är underbart att vara ren!

Smieutt!


Ni som känner mig vet att jag nästan aldrig är göttig. Just nu är jag fan det. Lunchen med Leifs föräldrar igår resulterade i ett presentkort på Åhlens värt 1500:-. Ett tips till er alla: Förlova er! Det är VÄRT! Nu har vi spenderat en timme på varuhuset och sprättat tusen av kronorna. Jag fick ett par sjukt snygga, blå tights och en lyxdeodorant av märket DKNY. När man inte har en dusch måste man ju låtsas att man är ren genom att lukta underbart i armhålan. Leif fick en skjorta och en potatisskalare. Kan låta konstigt men det var hans önskan. Tillsammans lyckades vi även inhandla tvättkorgar och del ett av andra säsongen av Twin Peaks. Snacka om lycka i form av shopping! Ytligt men sant. Som pricken över i:et fick jag även träffa min sötnos Jossan och hennes karl en liten sväng innan vi gick hem. Nu middag och sen den påtvingade träningen för att nå målet- duschen.

God helg.


Ni har som bloggar på webblogg.se eller blogg.se kan säkert se samma bild som jag när ni loggar in på ert konto. En tjej som ser superglad och trevlig ut. Är det bara jag som tror att hon bränt sönder ansiktet?



Idag har vi varit på gymet. Jag var så otroligt sur som vanligt efter jobbet men direkt vi ställde oss på löpbandet blev jag en solstråle! Vi tränade och flåsade ända tills vi upptäckte att plejset skulle stänga inom tio minuter och den allra viktigaste duschen var i fara! Därför hann jag bli svettig av stress direkt efter jag gjort mig ren. Satan!

Nu har vi sett två avsnitt av Twin Peaks och jag är helt fast! Så sjukt härliga karaktärer som är med, särskilt han som spelar Charlottes man i Sex and the city. Kan tyvärr inte stava hans (skotska?) namn.

I morgon ska vi äta lunch med Leifs föräldrar och sen ska jag äntligen få en efterlängtad massage!

Så jävla kung med helg!

I-landsnötter


Sitter här och tuggar i mig den enda pistagenöten efter den andra. Jag är helt besatt! Tror det främst beror på att det är lite som att leva farligt. Man vet aldrig vad nöten man skalar kommer att smaka. Vissa har ju en rent för djävlig beskhet medans andra är helt superba.

Nu är det dags!


Så kom det oönskade brevet på posten idag. Inbjudan till fest med klassen från högstadiet. Man får ju ångest direkt! Vi ska vara på Balzac före och äta nån jävla kotlett. Jag tror att jag på rak arm kan säga redan nu att jag inte kommer att gå dit.

Jag är på så sjukt pissigt humör idag. Har färgat och klippt Leif och inget blev riktigt som jag tänkte mig. Det ordnade sig dock och jag avgudar Leif för att han parerar mina små utbrott så bra!

Mera misär.


Eftersom vi är ett ihopsittande par kom vi på att vi kan börja träna tillsammans och då också passa på att duscha på gymet. Leif har inga träningsskor och inget träningskort så idag kunde vi ju inte börja gå. Han ska (enligt våra godtrogna tankar) fixa det så vi kan duscha där nästa gång på fredag och också köra ett litet pass.

Då hamnade vi dock i en liten knipa. Vart fasen skulle vi duscha idag då? Vi tog till slut vårt pick och pack och gick till solariet, blev lite röda och tog en smutsig dusch. Jag känner mig konstig. Påminn mig om att aldrig mer klaga på min boendesituation. Man ska vara glad att man har ett boende över huvud taget. Har ni förresten någonsin varit på ett solarium där det inte står "nya rör" på minst en skylt?

Tack Mia för rakhyvelstipsen! Beställt och klart! :)

MISÄR!




Så här ser vår dusch ut nu. Jag, som aldrig brukar känna mig i behov av en dusch, känner mig äckligt smutsig bara för att jag vet att jag inte kan duscha! Hur ska det här gå? Det ligger en fläkt under plasten som låter ganska högt. Undra egentligen hur mycket fukt som gömde sig där under?
I morgon måste jag nog gå och träna bara för att kunna tvaga mig i deras duschar. Detta kanske är bra ändå? Kanske kommer igång med träningen för en gångs skull?

"I'm so happy, I'm so glad that I've got you. I'd like to thank you, and thank you means merci. Merci, my little way of saying thanks. Merci for beeing YOU."

Änkligen!


Vi har under en lång tid trånat efter en box med alla Twin Peaks-avsnitt. Nu föll det sig så väl att Lizas kompis Fredrik hade dubletter av första säsongen och vi var inte sena med att dra börs! Avnjöt den första episoden idag och det är ju faktiskt alldeles strålande bra.

Eftersom jag inte ska få duscha på flera, flera veckor (kanske månader?!), tog jag nyss en riktigt genomkörare. Dubbla shamponeringar, långverkande balsam och rakning (läs avnötning med rostigt blad) av ben och till sist en väldigt obehagdlig peeling. Obehaglig därför att peelingen i sig hade stått med locket öppet i kanske två månader och därför var stenhård och överskarp. Men nu är jag ren och har sagt farväl av det svampiga golvet.

God natt! Eller, buenos noches som man säger på mitt andra modersmål spanska. Skippade förresten lektionen idag (ambitiös!), dels för att hänga med Liza och dels för att jag som vanligt har ont i min förbannade urinväg. Skönt att det "bara" är två veckor tills jag får röntga skiten och se vad som försiggår där.

Är det inte det ena...


Som ni vet har jag gnällt en hel del över hur vidrig dusch vi har. Golvet är säkerligen fuktskadat och snart åker vi ner genom viskgrannens tak. Varje gång vi duschar måste vi självklart nämna denna misär. Nyss knackade vår hyresvärd på dörren och berättade att i morgon bitti kommer en byggman och ska slita upp vårt badrumsgolv. Vi kommer inte att få nyttja duschen på gud vet hur länge och som om inte det vore nog så ska förmodligen hela rummet rivas och renoveras. Jag vill inte verka otacksam, det kommer att bli supersmutt med nytt badrum men det verkar som att allt i det här huset tar otroligt lång tid att fixa. Min stora skräck är att vi kommer att bli utan dusch och sedemera även toa i flera veckor.
Oj, vilka tvetydiga känslor! Och innan ni ens tänker tanken, ja, jag vet att jag är otacksam och inte har nåt liv som mår dåligt över en sån här ynklig liten sak.

Nu har jag tagit farväl och Liza och även köpt en söt tröja för 99:-

Dags för rest-sushi nu!

Så jävla gott!



Leif, a.k.a. sushi-kungen in action.



Roullader.



Upphackat.



Död blick, 80-talskök och sjukt god mat!

Kille? tjej? Vet ej!


Gårdagens fest blev väldigt intressant. Lizas kompis, Fredrik, är homosexuell och ville gå på en gayklubb på Operan. Vi var självklart med på noterna och i alla fall jag hade en liten romantisk bild av hur det skulle vara. Härlig discomusik, färgglada kläder och trevligt folk.

Förfesten var förresten rätt konstig. Fredriks kompis ska flytta till Boston i två år och tanken var att hon skulle bli avfirad . När hon och hennes flickvän kom dog hela stämningen. Dom var inte så partysugna utan ville sitta och hångla som FAN i soffan och ignorera resten av festen. Jag förstår varför, dom ska ju inte ses på två år. Men enligt mig så måste man vara liiite social om man går på en fest, särskilt när den är ordnad för en själv. Vi andra sjöng Singstar som galningar och åt sjukt goda snittar som Liza hade gjort. Det vattnas i munnen bara av att tänka på dom nu.

Sen åkte vi ner på stan. Det var snöstorm och en lång och otäckt långsam kö. När man kom in och gick omkring där inne var det som att vara i en helt annan stad. Jag hade ingen aning om att det fanns så otroligt många butchiga tjejer i Umeå! Vi gjorde ett snabbt överslag och kom fram till att minst 80% var tjejer, eller i alla fall trodde vi det. (Läs rubriken) Alla var rätt poshiga och ansåg sig själva vara mest speciella i världen. Stämningen var inte supermysig alls. Musiken var rent utsagt usel, bara typ trance-versioner av låtar.

Liza och jag hade med andra ord inte så kul. Inte för att vi inte gav det en chans eller för att vi är trångsynta människor utan bara för att det var rätt tråkigt där. Fredrik däremot vägrade lämna stället och Leif hade just fått en öl i sin hand och kände sig lite klämd mellan lägrena.Drama, drama, drama! Vi lämnade killarna där och gick på en pub och drack en ganska vattnig drink medan Leif dansade(!) resten av kvällen.



Liza



Leif hade inga större problem att passa in på stället! Snygg ring va?



Idag har jag varit däckad av tvådagarshet men har alldels nyss lyckats dammsuga i förebyggande syfte, eftersom Liza och Fredrik kanske ska komma på besök sen. Måste bara tillägga att doftkulor till dammsugaren är svinigt underskattade!

Nu ska vi laga sushi. Eller, Leif a.k.a. sushi-kungen ska laga, jag ska peta lite kanske. Gott skarne bli!

Sen måste jag ta tag i mitt pluggande. Har inte öppnat mina spanskaböcker sen förra måndagens lektion och till i morgon ska jag ha lärt mig en massa. Så länge klarade jag att vara ambitiös!

Överilat?


Förresten, tycker ni att jag är töntig som sitter och svettas av irritation över ett tv-spel som Leif spelar? Jag är inte irriterad på själva Leif utan mest på min totala brist på förståelse för krigsspel och dessa jävla töntiga "hjältar" som man spelar. Hur kan så många människor vara fascinerade av det? Är det bara jag som missat nåt? Snart slår jag seriöst sönder platt-tv'n. Särskilt när den här jävla karaktären med jämna mellanrum häver ur sig "I am the god of war!" med en röst värre än Vin Diesels. (hur det nu stavas.) Ska man bli imponerad?

Venus.


När man just hostat upp cirka ett tusen kronor för ett fyrapack sprillans rakblad till sin hyvel är man oftast rätt duktig på att byta ut dom. Man rakar benen typ två gånger och sen lyxar man med ett nytt. Till sist kommer man till det fjärde och sista exemplaret och då snålar man ihop och använder det tills det rostar och håret måste nötas av. Inga undantag, så här blir det alltid. Detta inlägg skriver jag egentligen mest för att rättfärdiga mina håriga ben och mitt osug att lägga ut pengar på annat än kläder.

Nu har vi varit på stan och det är ju sjukt hur mycket folk som verkar bo i Umeå på lördagar. Helt slut blir man.


För första gången i mitt liv längtar jag efter en dusch.

Oväntad gäst.


Igår ringde en kund och bokade tid för att tvätta och locka håret. Hon ville komma till mig och hette Lisa. Jag la ihop två och två och lyckades till min göttighet lisa ut att kunden i själva verket var min Liza! Tänka sig så kul att hon är här i Umeå! Jag har inte träffat henne sen jag lämnade Göteborg i juni. Igår skulle vi ta en "lugn" kväll på stan som slutade med rätt många drinkar och även en otrolig törstighet idag. Ikväll är det fest hos Fredrik som Liza bor hos och vi ska ta med oss Singstar så det verkar lovande.

Igår klippte jag mig lite. Tyvärr så är frisyren söndersovd så jag kan inte ta någon snygg bild och lägga upp. Kanske senare.

Nu ska vi på estemet.

RSS 2.0