Hallilå!


Kom nyss hem till Umeå igen, redo för en vecka av jobb, härlig flyttstädning och lite nyårsfirande. Ledigheten har ju varit grymt skön för oss alla tre. Ralf har bitit och busats med ett flertal olika djur och vi andra två har knappt lyft ett finger. Perfekt med andra ord.

En underbar gåva väntade på mig när jag kom hem. Terran hade hängt en julklapp på min dörr. I den låg en kanonsnygg tröja från Monki. Eftersom T är en fin vän vet hon att Monki är en av mina favoritaffärer, minst sagt. När man bor här uppe i urskogen märker man vad man saknar. Therese är en "sak" och Monki en annan. Hur som helst, TACK!


Imorgon är det en fullfullspäckad dag på jobbet, vet inte ens om jag kom ihåg att boka in någon lunch. Om jag gjorde det ska den spenderas med Emma Flygare som är i stan nu en sväng.

Ja, och sen har vi ju flytten. Vi har ju knappt börjat. Men vi har hela nyårsafton plus nyårsdagen på oss också. Ska bli så skönt att komma till ett nytt hem där vi även får testa våra nya morgonrockar!

Jag ska även inte klaga eftersom det finns folk som har det värre. Tänker närmast på min vän Linda och hennes Robin som har sin lägenehet i det eldhärjade huset på Ålidhem. Allt är tydligen rökskadat men går rädda. Dock har dom ingenstans att bo. Hoppas det löser sig på bästa sätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skänker en tanke till Linda & Robin...stackarna!

2008-12-28 @ 22:59:03
URL: http://linkan82.blogspot.com
Postat av: Anna

Självklart vill jag ha påsarna. Du får väl komma å hälsa på nåsta gång du är i krokarna!

2008-12-29 @ 19:10:36
URL: http://annasofia79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0