En ljuspunkt i seriedjungeln.


Jag har fastnat helt och totalt för serien Damages. (kanal 3 torsdagar 22.00 reds.anm.) Så otroligt spännande och otäckt bra! Det som också är bra med den är att den endast räcker i tretton avsnitt. Skönt att slippa vänta till hösten 2022 för att se slutet. (Läs: Lost)


I morgon har jag en permanentkund. Permanent är lite av en hatkärlek för mig. Det är så inihelvette tråkigt och drygt att rulla upp alla små, uppklippta hårstrån på tusentals rullar men samtidigt är det är så kul om resultatet blir bra. Lukten är ju även den ett stort minus och kommer garanterat att leda till en lätt molande huvudvärk resten av min fullbokade arbetsdag. Aldrig är jag då nöjd. När det är lugnt på jobbet gnäller jag för att att det är så tråkigt och att jag inte känner mig behövd. När jag däremot är fullbokad är jag konstant stressad för att bli sen med en kund och sedemera även bli sen resten av dagen plus att jag surar lite för att jag inte får slösurfa nog mycket på datorn i kassan.



Den här bilden togs av mig alldeles nyss. När jag ser den inser jag att det nog är dags för sömn. HERREGUD så glåmig! Får jag ingen näringsrik mat?! (Här finns det ingen plats för vegetariska skämt, era jävlar.)

God natt!

Trevlig helg önskar jag er alla och då särskilt Tomas som är nystockholmsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0