Aldrig mer!

 Efter fredagens spontana utgång har jag kommit fram till att det här med alkohol är helt överskattat. Det är inte alls skoj att vara helt däckad en hel lördag samt delar av söndagen. ALDRIG MER! Men kul var det! Min bror var i stan med alla sina skogsarbetar-vänner.

Om exakt en vecka är vi föräldrar nu. Valpen heter på sina papper "Deadly Diamond" men det är inget vi tänker kalla honom. I övrigt är vi nästan helt blanka på idéer. Vissa namn poppar upp ibland men inga duger. Det slutar säkert med att vi kallar honom för nåt klassiskt, som till exempel Karo eller Fido.

I alla fulla fall, (ett uttryck som jag idag insett att jag avskyr) så är jag lite nervig. En hund är ju fan en jävla massa ansvar. Dessutom har jag sjukt mycket mindre pengar än jag borde p.g.a. biljettblåsningen, så jag kan inte gå och okynnesköpa en massa söta hundsaker. I morgon ska vi göra vår anmälan.

Leif är ju fröken och har från och med i morgon nio veckors semester. Jag kan inte låta bli att avsky honom lite. Själv har jag två hemska veckor kvar innan det är dags för mig. Jag jobbar ensam på jobbet på midsommar och har lite ångest över det. Detta på grund av att kunderna den dagen är lite osäkra och otäcka. Hjälp!

Visst är det dags för en uppdatering nu?! Ni vet vilka ni är!

Kommentarer
Postat av: Leffe

Hate the game - not the player!

2008-06-16 @ 17:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0