Umä Open.


I torsdags startade årets första festival, Umeå open. Linda och jag gick dit och såg något band som kallade sig Nickokick och senare även Hästpojken innan jag blev för aptrött och vi gick hem.

Även igår var vi där. Som vanligt när det är festival så säger jag att man ska se massa band men blir snål och dricker lite extra öl på förfesten i stället och missar alla som spelar mellan 20-22.00. Alltså, typ alla. Vi såg en spelning med en brittisk tjej som heter Laura Marling. Hon lät faktiskt riktigt bra men ursäktade sig ungefär en miljon gånger för att hon var så förkyld och spelade cirka fyra låtar. Dålig stil!

Klockan 18.00 i afton börjar vi jobba och slutar inte förrän 02.00. Vad har jag gett mig in på?! Sitta där och ge folk armband när man är lite småbakis och egentligen bara vill äta smågodis och chips med dip. Men det kan säkert ändå bli rätt skoj och vi ska försöka smita undan så vi kan se Marit Bergman vid klockan ett. Sen börjar efterfesten med alla som har jobbat och dom få artisterna som vill delta och det får ju bli en senare fråga om man orkar delta så ihärdigt i den.

Jag vill ha plankstek! Så jävla bakisfettsugen är jag.

Skulle fota jävligt mycket igår tänkte jag och lägga upp roliga bilder på artister men det blev bara otroligt fula bilder av mig, Linda och Leif och det är ju inget att se.

För er som är intresserade av sälen och hans/hennes fortsatta liv; En granne till Leifs föräldrar hade sett en säl ligga och vila på isen utanför en udde i närheten där vi släppte den. Så den lever!

HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: Anna

Men du ... plankstek... finns det sånna gjorda på quorn?? ;)

2008-04-01 @ 19:56:46
URL: http://annasofia79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0