Bloppis.


I "morse" klockan 11.00 hängde Leif och jag, tillsammans med en miljon andra, på låset till en stor loppis. Väl där inne fyndade vi faktiskt en hel del. Sitter här och ångrar mig lite att jag inte köpte den underbart fina tidningskorgen jag var så sugen på. I alla fall köpte vi dynor till våra köksstolar, något som vi av en konstig anledning letat efter ett tag. Helt sanslöst fina och perfect fit på alla sätt! Blev även ett fult men billigt klaffbord till balkongen och självklart lite vinylskivor.

image61


I morgon är det öppet igen med nytt och påfyllt urval så det kanske blir en sväng dit igen. Skönt att ha bil ibland, den kommer i ett paket tillsammans med taxen.

image62

För övrigt så kryllade det av modebloggstjejer på loppisen. Dom hade stirriga blickar och letade efter personliga vintage-fynd. Alla såg ut som hämtade ur en musikvideo av Cyndi Lauper. Inte för att dom ens var födda på 80-talet. Äsch, jag ska inte vara bitter. Elleeeer?

Har på senaste kommit på att jag uttalar bokstaven ä helt fel. Jag säger saker som "feirg" i stället för färg och det skäms jag för. Det har gått så långt att jag börjat använda synonymer i stället för ord innehållande bokstaven ä.

Efter loppan åkte vi ner på stan och jag hittade en fulfin klänning på affären Kii, som tydligen blivit utsedd till Sveriges bästa. Dom har mest skitdyra märkesplagg men det här var nåt nytt märke som var riktigt prisvärt. Får se om det blir att bära den på nästa helgs klassfest.

Har även fått min tatuering ifylld. Det är ju så jävla tråkigt att fylla i en tatuering. Det blir liksom inget nytt men ändå måste man gå omkring med denna obekväma plast på armen, smörja en miljon gånger per dag och senare klia skorpor. Hade även nästan glömt bort hur ont det gjorde men bet ihop riktigt bra måste jag säga.

image64

Bara jag slipper titta så känns allt mycket bättre. Jag väntar mest på att skinnet bara ska spricka och blod ska flyta.



Nu är det städat i hemmet, hunden är nyss rastad och middagen vankas. Kvällens planer är helt osäkra och det känns ju hur skönt som helst!

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: hanne

du är så fin i håret nu för tiden...

2008-05-10 @ 23:26:50
Postat av: Bolin

hahaha! "feirg" FAN vad rolig du är. och jag håller med föregående talare. Oförskämt snygg i håret är du!

2008-05-11 @ 04:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0