Nästan helad!


Idag gick det ju superbra hos sjukgymnasten! Det här var sjätte besöket och hon tror att det kommer att räcka med två till och sedan kanske något återbesök efter jul. Mitt bäcken håller sig på plats mellan besöken nu.

Som svar på Långa farbrorns kommentar om att min sjukgymnast är värdelös vill jag bara säga: NEJ! Hon är den enda i Västerbotten som är specialiserad på just mitt problem. Det är något som nästan alltid drabbar kvinnor och därför jobbar hon på kvinnokliniken och är överbokad. I vanliga fall krävs det ca. 10 besök för att bli bra men det är lite olika. Det sura är att varje besök tar fem minuter max så det är lite drygt att ta sig ända upp till Universitetssjukhuset för det. Men jag är nöjd bara jag får kissa utan smärta.

Idag har jag köpt en mascara. Gick på Flygarns tips denna gång. Mycket för att den tvättas bort endast med 38-gradigt vatten och det låter ju bra. Återkommer med synpunkter om det imorgon.


Nu är det bara två dagar kvar till festen och det är rätt mycket kvar att fixa. Har inte heller hittat några kläder än. Har ju alltid klänningen jag köpte på MQ i somras, den blommiga. Jag vet att minst en till av oss ska ha blommigt så. Vi får la se!

Kommentarer
Postat av: flygarn

Jag står för ingenting. Jag håller inga löften. Kanebo får ta allt ansvar.

2008-11-27 @ 21:50:08
URL: http://emlicon.blogspot.com
Postat av: Den Långe

Hahahaha, sorry... =D

2008-11-29 @ 07:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0