Alltså, flytten.



Det går sådär för vårt lag. Skulle nyss dra bort vår kakeldekor och fick med mig två kakelplattor. Dom har varit smyglösa länge och nu gav dom väl upp. Allt i den här lägenheten är verkligen halvgjort. Handtag på fönster lossnar om man drar i dom men går sätta tillbaka, lister är lite lösa men sitter ändå fast, duschdraperiet är uppknutet med nåt rep eller nåt och nu kaklet. Ojojoj, hoppas verkligen vi inte måste betala för det. Det måste vi inte va?!

Ja och sen när vi skulle åka till nya lägenheten och hämta nyckeln startade inte bilen. Vi fick knuffa igång den men sen dog den igen. Detta resulterade i att Leifs pappa körde hit med deras andra bil och tog med sig den gamla som dom fick liv i igen. Nu har vi den bilen i en vecka till, hade vi fått ha kvar den andra hade vi fått ha den två veckor till, alltså tills flytten är klar.

SÅÅÅÅ, nu måste vi försöka flytta hela lägenheten innan nästa helg. Helt oväntat eftersom vi hade väntat oss en vecka till.
Tack och lov så har J&J bil som vi kanske skulle få låna sen om det krisar. Ovärderligt.

Samt helt grymt att Leifs föräldrar kunde hjälpa oss ikväll.

Nu ska jag lägga mig på luftmadrassen som är hel fortfarande, hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Anna B

Hej, nja det gjorde ju ont. Hade glömt den sortens smärta. Men man står ju ut! =)

2009-07-31 @ 08:28:18
URL: http://annaividavarlden.wordpress.com
Postat av: Anna

Superlim funkar kankse! Så pass den sitter uppe tills ni flyttat ut och de nya flyttat in. man ska inte vara ärlig om allting ;) Bara inte plattan gick sönder....

2009-07-31 @ 19:10:52
URL: http://annasofia79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0