Hej hej!


Nu har vi suttit som klistrade framför datorn några timmar och försökt hitta möbler till vår nya lägenhet. Det har bara rasslat till och gått sjukt fort, nu ska vi flytta om två veckor helt plötsligt! Sjukt stressigt och spännande.

Idag har vi köpt lite kartonger och sopsäckar och jag har städat ihop hela vårt förråd i lägenheten som vi trodde skulle vara sjukt jobbigt men det gick fan bra ändå.

Det kommer att bli så att vi har en hel vecka på oss att flytta så vi slipper stressa och det är ju hur trevligt som helst. Vi stressar dåligt. ÅHHHhHH så skönt det ska bli att komma bort från det här stället! Idag fick jag tända alla lampor mitt på dagen för att det skulle bli ens lite ljust. Jävla bunker.
 
Dagens frågor:

Vart kan man köpa ett ruggigt fint duschdraperi?

Finns det någon som är frivillig att hjälpa oss att flytta? Helgen 8-9:e augusti är det som gäller. Vi klarar det mesta själva men stora, tunga möbler vågar jag inte lyfta nu när min korsrygg äntligen är lite hel igen.


Igår lyckades jag slita mig ur soffan och gå till Kristoffer på en trevlig tillställning och utgång på Trädgårn. Det var kulkul!

Nu: middag.

Kommentarer
Postat av: Terran

Om jag hade vart uppe skulle jag ha hjälpt till i ett nafs. Jag har ju vanan inne just nu så att säga.

2009-07-28 @ 18:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0