Nu börjar det ordna upp sig igen.


Veckan startade riktigt dåligt. Riktigt, riktigt dåligt. Vet inte varför men jag mådde uselt både på in- och utsidan. Skippade därför fotokursen igår och valde att vara hemma med min numera kompletta familj och suga i mig lite energi av dom. Det gick nog bra, för idag mår jag faktiskt bättre!

Sovmorgon idag. Ralf och jag kom just tillbaka från en promenad i elljusspåret. Det var fullt av dagisbarn och skolungdomar som orienterade. Ralf var även tvungen att blåsa upp sig och morra åt en stackars tjej. Vi tror att Hemavan har gjort att han tappat det lilla hyfs han hade.

Imorgon efter jobbet ska Leif och jag på teater. Blev bjuden på en förhandsvisning, eller vad det kallas, av en kund som jobbar på Sagateatern. Känns kulturellt och kul. Fredag ska jag gå på bio med mitt favoritpar, J&J. Vi ska se den hära Stieg Larsson-filmen. Tyvärr får inte Leif följa eftersom han ska jaga älg och jag kan inte följa med dit eftersom det blev så att jag ska jobba på lördag.

Egentligen skulle jag jobba nästa helg men lyckades byta den med Anna. För nästa helg finns det ingen tid att jobba! Fredagen är det releasefest för TMM's första skiva och det är verkligen inte en dag för sent. SOM jag har längtat! Lördagen blir det överraskningsfest för två personer. Ska inte säga vilka för jag vill inte riskera att förstöra allt. Jag tror dock inte att dom personerna läser detta men ändå. Ja, herregud så kul.

Sådäääär, då har jag kräkts ur mig lite ointressant fakta. 



Kommentarer
Postat av: Anna

Jaa du.... vi vet inte ens var barnen ska vara än så hur vi ska ta oss dit eller hem är osäkert men det brukar lösa sig. Ni då?

2009-09-16 @ 11:58:14
URL: http://annasofia79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0