Invigning av skor.



Jag lyckades slarva bort mina inneskor på nåt sätt så idag gick jag på Stadium och köpte nya. Kommer säkert hitta mina gamla typ imorgon, så jävla typiskt. Dom nya kostade i alla fall 399:- och är svarta med lite rosa på. Inte min färg men dom var sjukt sköna! Jag köpte ju ett par fantastiska löparskor tidigare som kostade lite mer än dessa men dom har jag när jag är ute och går/joggar.

Nu har jag då i alla fall skor så jag klarar mig men jag märker att nu när man tränar minst två gånger i veckan går det åt lite träningskläder. Köpte ett par nya såna där tighta byxor häromveckan och dom är så bra att alla andra känns dåliga nu. Idag tränade jag i ett par gamla, stora byxor från Randiga rutan, där jag jobbade cirka två veckor 1969 typ. Dom är ju inte alls anpassade för att tränas i och eftersom det var äckligt kvavt idag insåg jag verkligen hur lite dom andades.

För övrigt så är det grymt att träna en fredag kväll när det är uteserveringsväder! Tror vi var fem stycken där idag. När jag stod och svettades på crosstrainern öppnades himlen och regnet vräkte ner. Log lite för mig själv när jag såg enorma blixtar på himlen och tänkte på alla som satt ute med en kall öl och just hade tänkt: "Det häääär är liiiiiivet!". PANG, så fick dom sitt straff! HAHAHAHAHAHAHAAAA! Nämen, det blev ju fint väder igen så allt är bra igen.


Imorgon ska jag jobba. Det var väldigt varmt på salongen idag och imorgon ska det bli ännu varmare. TACKARRR.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0