Långa, kalla dagar.


Jobbar själv till klockan 14.00 idag. Det är kallt och väldigt lugnt på salongen idag. Måndag innan lön.

Jag står och river folie och sms:ar med lite folk. Bland andra Hanne Gabardelius som tillsammans med Liza håller på att öppna sin egna salong! Mitt hjärta är där känner jag. Borde inte jag också vara det? Håller i alla fall för fullt att kolla upp resor till västkust'n så att jag kan komma dit och hänga lite. Ska även äntligen få deras underbara händer i mitt hår. Dom är i särklass världsbäst på att vara frisörer och mitt hår och jag saknar dem.

Under såna här dagar hinner man fundera mycket när man river folie. Idag handlar tankarna mest om vart jag vill bo egentligen. Har dessa alternativ:

1. UMEÅ. Har faktiskt inte gett denna stad en enda ärlig chans sedan jag flyttade upp. Kan bero på att jag alltid känt att detta bara är en mellanlandning och att jag absolut inte vill åldras mer än nödvändigt här. Dock är det en rätt mysig stad och jobbet är ju alla tiders.

2. STOCKHOLM. Där bor ju många roliga prickar. Bra läge på staden. Det är också allt. Känner inte riktigt innerst inne att det är staden för mig.

3. GÖTEBORG. Jag känner mig halv-göteborsk än. Saknar alla som bor där ofantligt mycket. Terran är ju där också. Det var länge sedan vi bodde nära en stund. Tänker nog på staden Göteborg minst tio gånger per dag. Är det ett tecken?

4. NÅGON ANNAN STAD I SÖDRA SVERIGE. Ingen aning om vilken. Har  tänkt på att flytta till nån helt okänd stad bara. Inga fördomar, bara en ny stad. Jobba lite extra som frisör och kanske starta något eget som Leif och jag (och Terran) funderat på.

5. UTOMLANDS. Eller som Linkan säger, Utlandet. Kort och gott. London, New York, Barcelona? Varför int?

6. BURTRÄSK. Köpa ett apbilligt hus och renovera. Hänga med familj och goda vänner. Underbar natur. Inget jobb.

Kommentarer
Postat av: Anna

mycket att fundera på !

2008-09-23 @ 12:40:05
URL: http://annasofia79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0